Τοπικά

Αντίθετο το ΚΚΕ στη λειτουργία της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα ως βάση του ΝΑΤΟ

Ενάντια στα σχέδια της για λειτουργία της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα και ως βάση του ΝΑΤΟ τάσσεται σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και καλεί τον κόσμο σε αντιπολεμική διαδήλωση το Σάββατο 24 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ:

“Με βάση δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας της Λάρισας, υψηλόβαθμοι αμερικανοί αξιωματικοί επιθεώρησαν πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της 110 Πτέρυγας Μάχης στη Λάρισα προκειμένου να εξετασθεί το ενδεχόμενο λειτουργίας της και ως βάση του ΝΑΤΟ, για να αποχωρήσουν από την αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας .

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες που με τις πλάτες της ΝΔ και των άλλων αστικών κομμάτων εμπλέκει όλο και περισσότερο τη χώρα μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Βάζει σε μεγάλες περιπέτειες και κινδύνους τον ελληνικό λαό και το λαό της περιοχής μας. Το ΝΑΤΟ αποτελεί τον ένοπλο δολοφονικό φρουρό της διασφάλισης των συμφερόντων και της κυριαρχίας του κεφαλαίου, των εκμεταλλευτών σε ολόκληρο τον κόσμο..
Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας καλεί την εργατική τάξη και το λαό της περιοχής να βρίσκεται σε ετοιμότητα και επιφυλακή προκειμένου να αποτρέψουμε στο να πραγματοποιηθούν οι πολεμικοί σχεδιασμοί στη περιοχής μας της κυβέρνησης και των ΝΑΤΟϊκών φονιάδων, απαιτώντας ταυτόχρονα να κλείσουν όλες οι ξένες βάσεις στο έδαφος της χώρας μας.
Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό να πάρουν μαζικά μέρος στην αντιπολεμική διαδήλωση Σάββατο 24 Ιούνη στη Θεσσαλονίκη 1 η ώρα στη πλατεία Αριστοτέλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το