Τοπικά

Αντιπροσωπευτικό-αναλογικό προεδρείο ζητεί η ΔΑΣ ΟΤΑ

ΔΑΣ ΟΤΑ

Αντιπροσωπευτικό- αναλογικό προεδρείο ζητεί η ΔΑΣ ΟΤΑ, προκειμένου να λειτουργήσει σωστά το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Η συνεδρίαση για τη συγκρότηση του ΔΣ θα επαναληφθεί αύριο Δευτέρα 20 Απριλίου.
Μεταξύ άλλων η ΔΑΣ ΟΤΑ σημειώνει στην ανακοίνωσή της «Για την απρόσκοπτη λειτουργία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, η πάγια θέση της ΔΑΣ-ΟΤΑ είναι αντιπροσωπευτικό και αναλογικό προεδρείο και ότι τα εμπόδια που συνεχίζουν να βάζουν στους εκλεγμένους της ΔΑΣ-ΟΤΑ, των ταξικών δυνάμεων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, είναι το καύσιμο για να παλέψουμε ακόμη πιο οργανωμένα και αποφασιστικά ορθώνοντας ανάστημα απέναντι σε Ε.Ε, Συγκυβέρνηση, Δημοτικές Αρχές, μεγαλοιδιώτες, και κυβερνητικό- εργοδοτικό συνδικαλισμό».
Παράλληλα, στην ανακοίνωσή τους, τα μέλη της ΔΑΣ ΟΤΑ απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στους εργαζόμενους για την εργατική Πρωτομαγιά, την Παρασκευή στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Πανεπιστημίου με προσυγκέντρωση στις 10 το πρωί της ίδιας μέρας, στο Δημαρχείο του Βόλου, « φρενάροντας τις αντιλαϊκές μεθοδεύσεις και πολιτικές, για να δώσουμε αποστωμοτική απάντηση, στους εργατοπατέρες παλαιάς και νέας κοπής και στην πολύτιμη συνδρομή τους για την εφαρμογή όλου του αντεργατικού οπλοστασίου, μέσα από παλιούς και νέους κοινωνικούς διαλόγους», όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στην επιστολή. .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το