Αθλητισμός

Αντιπρόεδρος UEFA για σκάνδαλο FIFA: Εχω πέσει από τα σύννεφα

ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ

Για τις τελευταίες εξελίξεις και τη σύλληψη στελεχών της FIFA μίλησε ο Κύπριος αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, δηλώνοντας έκπληκτος για τις εξελίξεις.

Ο Μάριος Λευκαρίτης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (ΣΠΟΡ FM) εμφανίστηκε έκπληκτος, ενώ τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι οι έρευνες βρίσκονταν σε τόσο προχωρημένο στάδιο.

Ο παράγοντας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τόνισε πως στην UEFA δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν τόσο προχωρημένες εξελίξεις για το σκάνδαλο που φαίνεται να ξετυλίγεται στη FIFA, ενώ σημείωσε ότι μόνο ένας από τους συλληφθέντες βρίσκεται στην εκτελεστική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

«Αν δεν ξέρεις πράγματα, καταστάσεις και ονόματα δεν μπορείς να τοποθετηθείς. Το ότι διεξάγονταν κάποιες έρευνες το ξέραμε. Το πού θα στόχευαν και πού θα κατέληγαν, όχι», ανέφερε ο Λευκαρίτης και πρόσθεσε:

«Τα περισσότερα ονόματα είναι από τη Λατινική Αμερική. Δεν έχω ακούσει ονόματα από την Αφρική, την Ευρώπη και την Ασία. Εμείς σαν Ευρωπαίοι δεν είχαμε τίποτα υπόψη μας ότι βρίσκονταν έρευνες σε εξέλιξη σε τόσο προχωρημένο βαθμό. Εχω πέσει από τα σύννεφα. Ας περιμένουμε όμως να δούμε τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης. Δεν μπορώ εγώ να βγάλω ένοχο κάποιον. Από όλους αυτούς που έχουν συλληφθεί μόνο ένας είναι στην εκτελεστική επιτροπή της FIFA».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το