Ελλάδα

Αντιπαράθεση Μιχαηλίδου – Φωτίου στη Βουλή με άρωμα Κοέλιο (video)

Σε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή που σχετιζόταν με την πλήρωση οργανικών θέσεων σε φορείς πρόνοιας που είχαν θεσμοθετηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα το θερμόμετρο ανέβηκε ανάμεσα στην υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου.

Η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας είχε προβλέψει σωστά τον αριθμό του υπουργείου, ενώ έκανε λόγο για «τρομερές αλχημίες» της κυβέρνησης. Η κ. Μιχαηλίδου στη συνέχεια είπε ότι κ. Φωτίου αδυνατεί να εκτελέσει μαθηματικές πράξεις. «Δεν ξέρω αν το έχετε το διδακτορικό ή όχι, αλλά και να μη το έχετε την πράξη αυτή μπορείτε να την κάνετε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν είστε μεγάλη φαν του Κοέλιο και του «Αλχημιστή» του. Πάντως, αυτή η λογική του Κοέλιο, ότι «αν θέλω κάτι πολύ το σύμπαν θα συνωμοτήσει ώστε να γίνει εμείς στην παράταξή μας δεν το πιστεύουμε. Εμείς για να γίνει κάτι, ρίχνουμε πάρα πολύ δουλειά, δεν το πιστεύουμε απλά» συμπλήρωσε η κ. Μιχαηλίδου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το