ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισόβια στον Ράντοβαν Κάρατζιτς

Κόσμος

Διπλή βράβευση για το Fashion City Outlet

Τοπικά

Μια δημοτική αρχή «θίασος»

Παραπολιτικά

κυκλο – φ – οριακα

Άρθρα

Τοπικά

Αντιπαράθεση για ξύλινους πασσάλους στην παραλία της Νταμούχαρης

Ξύλινοι πάσσαλοι που τοποθετήθηκαν στην παραλία της Νταμούχαρης για ομπρέλες από ιδιωτική επιχείρηση ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από επισκέπτες της περιοχής και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Οι επισκέπτες διαμαρτύρονται για τους πασσάλους και κάνουν λόγο για καταστροφή του περιβάλλοντος.
Η επιχείρηση σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έλαβε άδεια και νοίκιασε τον χώρο από την Κτηματική Υπηρεσία.

Ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην περιοχή κ. Ευγένιος Μαρκάκης μίσθωσε την όμορη επιφάνεια τμήματος αιγιαλού από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και απαντώντας σε δημόσια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πως «θα κινηθεί νομικά απέναντι σε εκείνους που αντιδρούν και δημοσιοποιούν επιθετικά τις θέσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα», ενώ ανέφερε πως «θα καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστων για το ξήλωμα των πασσάλων την πρώτη ημέρα που τοποθετήθηκαν.

«Θα χαρώ να ενημερώσω όλους τους ανεγκέφαλους που πιστεύουν ότι ξηλώνοντας ξένη ιδιοκτησία με πρόκληση φθοράς και οικονομικής ζημιάς από διαφυγόντα κέρδη, αρμόδια για την επίλυση διαφορών είναι τα ελληνικά δικαστήρια», τόνισε και σημείωσε πως βρίσκεται υπό διερεύνηση η αποξήλωση των βάσεων και κορμών την πρώτη ημέρα τοποθέτηση τους από μια ομάδα 3-4 ατόμων και παράλληλα αγωγής εναντίων του ηθικού/ών αυτουργών για την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Βόλου για συκοφαντική δυσφήμιση και κάθε άλλη αξιόποινη πράξη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το