Τοπικά

Αντικατάσταση ταυτοτήτων Εφέδρων Αξιωματικών

gewrgoula-stratopaido-volos

Όλοι οι Έφεδροι σε Εφεδρεία Αξιωματικοί και Ανθυπασπιστές και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που είναι εκτός των τάξεων του ενεργού Στρατού και εγγράφονται μέλη των Συνδέσμων Εφέδρων Αξιωματικών Νομών (ΣΕΑΝ), εφοδιάζονται με δελτίο ταυτότητας που αποδεικνύει την ιδιότητα τους και που εκδίδεται από τη ΓΔΟΣΥ/ΔΕΠΑΘΑ (ΦΕΚ τΒ 1415/19 Μαΐ 2016)
Σύμφωνα με αυτό θα πρέπει να περάσουν από το γραφείο (Πλατεία Προσκόπων Αϊδινίου-δίπλα στο Στρατόπεδο Γεωργούλα και πίσω από το εκθεσιακό ελικόπτερο), προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά μαζί με την παλαιά ταυτότητά σας, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6-8 μ.μ.
Για την αρχική χορήγηση ή αντικατάσταση του δελτίου ταυτότητας στους δικαιούχους, απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. Συμπληρωμένη − δακτυλογραφημένη Αίτηση –
Έντυπο απαιτουμένων στοιχείων με μικρά γράμματα (pdf, excel), υπάρχει αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου μας, και στο site τουΥΕΘΑ, http://www.depatha.mil.gr/index.php/121/146/item/26-26.html , μπορείτε να την συμπληρώσετε και να την φέρετε έτοιμη στο γραφείο μας μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, ειδάλλως αν δεν μπορείτε την ετοιμάζουμε εμείς στο γραφείο μας.
β. Πιστοποιητικό Τύπου Α’ του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου (η ημερομηνία έκδοσης του πιστοποιητικού να μην είναι προγενέστερη των τριών μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για έκδοση ταυτότητας), την οποία θα ζητάτε από το Κ.Ε.Π. ή απ΄το γραφείο μας.
γ. Δύο (2) φωτογραφίες του δικαιούχου, έγχρωμες, πρόσφατες, καθαρές, με πολιτική περιβολή, χωρίς κάλυμμα κεφαλής, κατά μέτωπο (ανφάς) και διαστάσεων 3εκ. x 3εκ. Οι φωτογραφίες πρέπει να εκτυπώνονται στο λεπτότερο φωτογραφικό χαρτί και στην πίσω πλευρά τους πρέπει απαραίτητα να αναγράφεται με μολύβι το ονοματεπώνυμο και ο ΑΣΜ του εικονιζόμενου Εφέδρου σε Εφεδρεία Αξκού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το