Κόσμος

Αντιδράσεις για την καμπάνια της Calvin με το παχουλό (;) μοντέλο

calvin Klein

Αμφιλεγόμενες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πλασάρισμα του μοντέλου Μίλα Νταλμπέσιο, το οποίο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια εσωρούχων της εταιρείας Calvin Klein, ως «ευτραφές», καθώς σύμφωνα με πολλούς καταναλωτές δεν είναι αρκετά «καμπυλωτή».
Αν και η είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία προσλαμβάνει ένα μοντέλο που φοράει νούμερο 40, να ποζάρει για τα εσώρουχά της (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε γυναίκες που κυμαίνονταν από 32 έως 36), το γεγονός ότι το μοντέλο αυτό παρουσιάζεται ως «ευτραφές» (plus size) προκάλεσε ειρωνικά σχόλια. Ακόμη και η ίδια η Νταλμπέσιο χαρακτήρισε το σώμα της ως «μέσο».

«Δεν είμαι αρκετά αδύνατη για να με πεις skinny, αλλά δεν είμαι και αρκετά εύσωμη, ώστε να με πεις plus size. Δε μπορώ να βρω πού ακριβώς ανήκω, αλλά αυτή η καμπάνια μου προκάλεσε μια πολύ όμορφη αίσθηση», δήλωσε η Μίλα όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει που είναι η πιο «καμπυλωτή» γυναίκα που έχει προσλάβει ποτέ το διεθνές brand.

«Η σειρά “Perfectly Fit” δημιουργήθηκε για να γιορτάσει και να φροντίσει τις ανάγκες διαφορετικών γυναικών. Αυτές οι φωτογραφίες στοχεύουν στο να δείξουν ότι έχουμε συμπεριλάβει στις νέες μας γραμμές ποικιλία από γυναικείες σιλουέτες», απάντησε η εταιρεία στη συζήτηση που έγινε αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε λόγο για μεγέθη.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το