Ελλάδα

Αντιδράσεις μετά τη δήλωση του πατέρα του Λύτρα: «Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου, έδωσε αφορμή η γυναίκα του»

Στη φυλακή παραμένει για τρίτη ημέρα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του. Ο δικηγόρος αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης σε ένα μήνα.

Ο πατέρα του Μανώλης Λύτρας, μιλώντας στο MEGA, επιχείρησε να υπερασπιστεί τον γιο του, αποδίδοντας τις πράξεις του στην «κακή στιγμή».

«Τσακώθηκαν και άπλωσε το χέρι του ο Αποστόλης. Περιμένουμε σε κανένα μήνα να κάνει αίτηση αποφυλάκισης. Θα το περάσουμε, τι να κάνουμε; Ποτέ δεν θα σήκωνε χέρι ο γιος μου. Έδωσε αφορμή η γυναίκα του. Ήταν η κακιά η ώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε χθες ο Απόστολος Λύτρας, έκανε λόγο για ανθρωποφαγία σε βάρος του ίδιου και της σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα
«Όλες αυτές τις ημέρες μετά την πράξη που τέλεσα και έχω ήδη ομολογήσει και ζητήσει συγγνώμη τόσο από την σύζυγο μου όσο και από τα παιδιά μου, υπάρχει μια τεράστια ανθρωποφαγία όχι μόνο προς εμένα αλλά προς την σύζυγο μου που είναι θύμα αυτής της υπόθεσης και κάτ επέκταση στα 3 μου παιδιά. Έχουν ακουστεί τεράστια ψέματα και ανακρίβειες.

Θέλω να διευκρινίσω ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η σύζυγος μου για οφειλές μου που δημιουργήθηκαν πολύ πριν την γνωρίσω. Ουδέποτε η σύζυγος μου αρνήθηκε να μου παραδώσει τα προσωπικά μου αντικείμενα ή ότιδηποτε μου ανήκει γιατί ποτέ δεν την ζητήθηκε έστω τηλεφωνικά – άλλωστε όλα τα οικονομικής φύσεως ζητήματα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ μας ήδη κατά το διάστημα που η σχέση μας περνούσε κρίση.

Τέλος θέλω να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για την πράξη που τέλεσα σε μια γυναίκα που στάθηκε αξία σύζυγος σε μένα, αξία μάνα για το κοριτσάκι μας, δεύτερη μάνα για τα παιδιά μου, τα οποία ούτε πριν την πράξη μου ούτε τώρα ξεχωρίζει, από το δικό μας παιδί και εργάστηκε σκληρά όλα τα χρόνια της κοινής μας ζωής».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το