Τοπικά

Ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους από την ΕΟΔ Μαγνησίας

Παραδόθηκε σήμερα η ανθρωπιστική βοήθεια που εμπεριείχε είδη πρώτης ανάγκης, νερά, τρόφιμα καθώς και φαρμακευτικό υλικό, από το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας & Ανθρωπιστικών Αποστολών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ΠΕ Λάρισας με σκοπό να παραδοθούν στους πληγέντες από την σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή. Την ανθρωπιστική βοήθεια παρέλαβε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καλομπάτσιος σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λάρισας.


Σε ανακοίνωσή της η ΕΟΔ Μαγνησίας επισημαίνει:

“Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια, τον Σύλλογο Οδοντιάτρων Μαγνησίας καθώς και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας & Αλμυρού για την προσφορά του φαρμακευτικού υλικού. Σε μια εποχή που είναι καθημερινό φαινόμενο, ο απόηχος πράξεων ανθρώπινης βίας, δυστυχίας, πείνας και εξαθλίωσης, σε μία εποχή που το ατομικό συμφέρον επικρατεί επί του συλλογικού, και το προσωπικό όφελος κυριαρχεί επί του κοινωνικού, η ανάπτυξη του εθελοντικού κινήματος και της κοινωνικής προσφοράς σήμερα, συνιστά μια σύγχρονη αναγκαιότητα που στηρίζει τον κοινωνικό βίο. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας θα στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια στήριξης όλων των συνανθρώπων μας, γνωρίζοντας ότι η εθελοντική προσφορά εκείνο που μπορεί να κάνει, είναι να απαλύνει τον πόνο και τις πληγές των ανθρώπων, και όχι να λύσει τα προβλήματα η να εξαλείψει τις αιτίες που τα δημιούργησαν. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας, και συνεχίζουμε…..”

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στο WRising Star ο Ολυμπιακός

Δεύτερη αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στο ραντεβού των οκτώ κορυφαίων ελληνικών ομάδων σε επίπεδο νεανίδων στο…

7 Δεκεμβρίου 2023

Εργασίες

  Εργασίες στην οδό Ιωλκού διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες. Ήδη τοποθετήθηκε ειδική σήμανση και εργάτες…

7 Δεκεμβρίου 2023

Επιτυχίες για τους «Μαχητές» στο Πανελλήνιο Κύπελλο Budokai

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Κύπελλο Budokai στην Αλεξανδρούπολη με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου…

7 Δεκεμβρίου 2023

Στη Βουλή

  Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησε στις 28 Νοεμβρίου η γ’ τάξη του…

7 Δεκεμβρίου 2023

Εκκαθάριση στο μητρώο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Την εκκαθάριση του μητρώου του αποφάσισε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κάτι που υποχρεούται να…

7 Δεκεμβρίου 2023

Πιστοποιήθηκαν εθελοντές και συμπολίτες στην ΚΑΡΠΑ από την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας

Άλλοι 31 Νέοι εθελοντές και εθελόντριες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και 25 συμπολίτες εκπαιδεύτηκαν και…

7 Δεκεμβρίου 2023