Τοπικά

Ανθρώπινο δράμα πίσω από την εξαφάνιση του 54χρονου στον Βόλο

Χαμένος στον πόνο του για την σύζυγό του, για την οποία όμως δεν γνώριζε ότι πέθανε, ταλαιπωρημένος και πεινασμένος βρέθηκε χθες να περπατάει στον δρόμο, στην περιοχή Καζανάκι, ο 54χρονος Απόστολος Σαμπλίδης, που αγνοούνταν εδώ και 22 ημέρες…

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο 54χρονος δεν γνώριζε ότι η 40χρονη σύζυγός του είχε φύγει από την ζωή, χτυπημένη από τον κορωνοϊό, το περασμένο Σάββατο κι ενώ ο ίδιος κρυβόταν σε ένα εγκαταλειμμένο ποιμνιοστάσιο, στην περιοχή του Σαρακηνού… Ήταν 12.30’ χθες το μεσημέρι, όταν στην Αστυνομία τηλεφώνησε πολίτης, που δήλωσε πως ο 54χρονος πρέπει να περπατούσε στην λεωφόρο Καζανάκι. Αμέσως κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, που τον βρήκαν δεκαπέντε λεπτά αργότερα στην εν λόγω περιοχή, να περπατάει μόνος του στον δρόμο, εξαντλημένος και βρώμικος. Είχε εξαφανιστεί στις 11 Ιανουαρίου, μετά την αποχώρησή του από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου είχε επισκεφθεί την νοσηλευόμενη σύζυγό του, που ήταν νεφροπαθής. Είχε φύγει από το σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Γερασίμου, είχε πάρει το λεωφορείο, έφτασε στο Νοσοκομείο για να μεταφέρει προσωπικά αντικείμενα στη σύζυγό του, που νοσηλευόταν για περίπου δύο μήνες με κορωνοϊό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν. Χθες, όταν βρέθηκε από τους αστυνομικούς, έμοιαζε να βρίσκεται σε άλλο κόσμο… Τα είχε χαμένα, δεν γνώριζε ότι η σύζυγός του είχε φύγει από τη ζωή, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι κοιμόταν στο εγκαταλειμμένο ποιμνιοστάσιο, έτρωγε ότι έβρισκε, ακόμη και στα σκουπίδια, φρούτα, ενώ ήταν φανερά εξαντλημένος. Ήταν άπλυτος πολλές ημέρες και ειδοποιήθηκε η 19χρονη κόρη του, που είχε έρθει από την Κύπρο, όπου ζει, για να δηλώσει την εξαφάνισή του και να τον βρει. Η κοπέλα παρέλαβε χθες τον πατέρα της, ενώ της δόθηκαν οδηγίες από την Αστυνομία για την ψυχολογική του στήριξη. Σημειώνεται ότι τον 54χρονο αναζητούσαν επί 22 ημέρες η αστυνομία, συγγενείς, φίλοι, ενώ για την εξαφάνισή του είχε κινητοποιηθεί και η Γραμμή Ζωής, εκδίδοντας silver alert.
Το Σάββατο, όμως, όπως είχε αποκαλύψει αποκλειστικά η «Θ» η μοίρα «χτύπησε» την οικογένεια του 54χρονου, καθώς έφυγε από τη ζωή η 40χρονη σύζυγός του μετά από «μάχη» που έδωσε με τον κορωνοϊό. Η νεαρή γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της, καθώς όπως έγινε γνωστό, ήταν νεφροπαθής, υποβαλλόμενη σε αιμοκάθαρση.
Χθες, το μεσημέρι πάντως η οικογένεια του 54χρονου έμαθε τα ευχάριστα νέα. Ο δικός τους άνθρωπος είχε βρεθεί και ήταν καλά στην υγεία του, αν και ταλαιπωρημένος μετά από 22 ημέρες εξαφάνισης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το