Τοπικά

«Αντάρτικο» στη Δράκεια-Δολιοφθορά σε εγκατάσταση ύδρευσης

DRAKEIA

Δολιοφθορά στις εγκαταστάσεις των δεξαμενών ύδρευσης στη Δράκεια διαπίστωσε σήμερα η ΔΕΥΑΜΒ και απευθύνθηκε στην εισαγγελία και την αστυνομία.

Σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, διαπιστώθηκε για μία ακόμα φορά δολιοφθορά. Άγνωστοι κατέστρεψαν τσιμεντένια κολώνα που κατασκευάσθηκε με δαπάνες της ΔΕΥΑΜΒ για την ηλεκτροδότηση της δεξαμενής ύδρευσης στη Δράκεια για την απρόσκοπτη υδροδότησή της με νερό που να πληροί τους όρους των διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας για το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης.

«Καλούμε τις συναρμόδιες Υπηρεσίες, την Εισαγγελία Βόλου και τις Αστυνομικές Αρχές, να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες και να πράξουν κάθε τι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους και να συνδράμουν με τη ΔΕΥΑΜΒ που μέχρι σήμερα παλεύει μόνη της, για την αποτροπή τέτοιων παράνομων ενεργειών και την αποκάλυψη και τιμωρία των υπαιτίων, που εδώ και αρκετά χρόνια ατιμώρητα καταστρέφουν δημοτική περιουσία και θέτουν την υγεία των κατοίκων του Δήμου Βόλου και των επισκεπτών του σε μεγάλο κίνδυνο, κρυπτόμενοι πίσω από ανώνυμες κινήσεις και ενώσεις που εξυπηρετούν μικροκομματικά συμφέροντα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιχείρησης Ύδρευσης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το