Τοπικά

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Πιστή στον κοινωνικό πόλεμο της χούντας του επιχειρείν η δημοτική αρχή Βόλου

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μαγνησίας καταγγέλλει τον Αχ. Μπέο ότι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την περασμένη Τρίτη, υπερασπίστηκε και εκθείασε την εγκατάσταση των αμερικάνικων στρατευμάτων στο Στεφανοβίκειο, αναπαράγοντας την κυβερνητική φρασεολογία, σαν δεκανίκι του υπουργείου Άμυνας.

Όπως, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:
Η δημοτική αρχή του Βόλου, υλοποιώντας και κλιμακώνοντας το γενικό πνεύμα της σύγχρονης αστικής πολιτικής, εισήγαγε από την εκλογή της μέχρι σήμερα ένα δόγμα άγριου κοινωνικού πολέμου εναντίων όσων αντιστέκονται, προκειμένου να περιφρουρηθούν και να ενισχυθούν τα συμφέροντα των οικονομικών ελίτ. Το μπαράζ διώξεων και μηνύσεων, η μεθοδική χρήση κρατικών και παρακρατικών δυνάμεων καταστολής, ο εξοβελισμός κάθε μορφής αντίστασης και κυρίως η επιθετική πολιτική σε ότι είναι δημόσιο αποτελούν την έκφραση του σχεδίου τσακίσματος του “εσωτερικού εχθρού” ή αλλιώς του εχθρού λαού.
Η σύγχρονη χούντα του επιχειρείν, στο βωμό της οποίας πρέπει να θυσιαστούν εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, το περιβάλλον και η υγεία “για να προσελκύσουμε επενδύσεις”, την οποία ασπάζεται ευλαβικά τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και η δημοτική αρχή του Βόλου, όλως τυχαίως έχει τα ίδια στηρίγματα με εκείνη των συνταγματαρχών. Η δημοτική αρχή Βόλου συναγωνίζεται τους συνταγματάρχες και σε γελοιότητα… Οι χούντες όμως πέφτουν με Πολυτεχνεία και λαϊκές εξεγέρσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το