Πολιτισμός

Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας στις Ροβιές της Εύβοιας

Τριήμερη εκδήλωση διοργανώσε το Αντάμωμα Φίλων Μοτοσυκλέτας το διάστημα 1-3 Οκτωβρίου, στις Ροβιές της Εύβοιας. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρουν πως:

Αυτό που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο από αυτή την εκδήλωση του Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας είναι το χαμόγελο που έβλεπες στα πρόσωπα όλων, κατοίκων, συμμετεχόντων και συντελεστών, μετά το τέλος της.

Η χρηματική υποστήριξη της βόρειας Εύβοιας έστω και για ένα τριήμερο δεν είναι κάτι αμελητέο αλλά η ψυχολογική στήριξη μέσω της παρουσίας μας εκεί θεωρούμε ότι είναι ανεκτίμητη και το μήνυμα ότι δεν εγκαταλείπουμε ανθρώπους και τόπους στα δύσκολα ελπίζουμε ότι θα αποτελέσει παράδειγμα και σημείο αναφοράς για όλους.

Θα ξεκινήσουμε τα ευχαριστήρια από τους καλλιτέχνες και πάνω από όλα ανθρώπους που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να μας συντροφέψουν αυτό το τριήμερο και φρόντισαν για την διασκέδαση την δική μας και των κατοίκων που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θερμά ευχαριστήρια λοιπόν στα Kadinelia, τους Seven Eleven Band και την Άννα Σαράντη για τις στιγμές που μας χάρισαν και ευχόμαστε πάντα τέτοια. Ελπίζουμε να το χαρήκατε όσο και εμείς!

Ευχαριστούμε την εταιρεία παραγωγής ATW Productions για την χορηγία κάλυψης της εκδήλωσης και την τεχνική υποστήριξη που παρείχε καθώς και την εταιρεία ηχητικών και φωτισμού Μπελμέζου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ροβιών Γιώργο Μαρούδη για την συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ροβιών Θοδωρή Κέρη για τις ενέργειες του και το δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας για την παροχή των διάθεση υποδομών και υλικών.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση, μοτοσυκλετιστικές λέσχες, μοτοσυκλετιστικές ομάδες και μεμονωμένους μοτοσυκλετιστές και μη. Χωρίς την παρουσία και την υποστήριξη σας τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτά για να ανταμώνουμε κάθε φορά!

Ραντεβού στο επόμενο λοιπόν!

 

 

Με εκτίμηση οι διοργανώτριες λέσχες μοτοσυκλέτας,

 

Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ)

Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλετιστών 2018 (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ 2018)

Ελληνική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών BMW

Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi

Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών (Λ.Ε.ΜΟΤ.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Ιωαννίνων (ΛΕ.Μ.Ι.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.)

Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σαλαμίνας (ΛΕ.Μ.Σ.)

Μοτολέσχη Ι.Π. Μεσολογγίου

Μοτολέσχη Ορχομενού (ΜΟΤ.ΟΡ.)

Μοτολέσχη Τρικάλων (ΜΟ.ΛΕ.Τ.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Α.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Βόλου (ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β.)

Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Θεσπρωτίας (ΜΟ.ΛΕ.ΘΕ.)

Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων (Μ.Α.Σ.Τ.)

Φίλοι Μοτοσυκλέτας Αργολίδος (ΦΙΛ.Μ.Α.)

Africa Twin Club Hellas

Benelli Moto Hellas Club

Friends and Riders club

Harley Davidson HOG Athena Chapter

KTM Hellas Club

Moto Club Alexandroupolis “Οι Αγριάνες”

TDΜ Hellas

Varadero Club Hellas

V-Strom Hellas Club

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το