Αθλητισμός

Ανοικτή επιστολή του Γ. Κουτρούμπα για Θ. Παπαγιάννη

Με αφορμή την παρουσία και την ομιλία του Θανάση Παπαγιάννη στη γενική συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, ο Βολιώτης επιχειρηματίας Γιώργος Κουτρούμπας, με ανοιχτή επιστολή τονίζει τα εξής:

«Τόλμησες και πήγες ρε Θανάση στην Γ.Σ. της αγαπημένης μου ομάδας, του Ολυμπιακού Βόλου και διάβασα ότι σε πήραν και τα κλάματα.

Πω, πω, πω τι ντροπή ρε Θανάση. Ο Μπέος σού έφταιξε, όταν εσύ είσαι η αιτία που μαζί με μένα κλαίνε χιλιάδες Βολιώτες γνήσιοι φίλαθλοι, που μας ανάγκασες να απομακρυνθούμε από την αγαπημένη μας ομάδα. Θυμάσαι, άραγε, το γιατί;

Δεν ξέρω αν αυτά τα κλάματα είναι ίδιας προέλευσης και ποιότητας με εκείνα που είχες ρίξει στο γραφείο μου, τότε, που είχες το προσωπικό σου δράμα ή μήπως οφείλονται στο χλώριο της πισίνας, τότε που παραπάτησες και βούτηξες στο νερό;

Ντροπή ρε φίλε Θανάση, γιατί από τότε που φτιάχναμε την ΠΑΕ λαϊκής βάσης το 1986 με τον μακαρίτη, που ο Βόλος τον είχε τιμήσει με το βουλευτικό αξίωμα, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου ανέδειξε δημάρχους και δημάρχους, κλαίω και εγώ για την συμμετοχή μου και πληρώνω ακόμα μέχρι και σήμερα, δυστυχώς.

Άκου Θανάση, επειδή σ’ αυτήν την πόλη μας ξέρουν ακόμη και οι πέτρες, υπάρχουν ευτυχώς και αγνοί παλιοί φίλαθλοι που πρέπει να τους σέβεσαι, αλλά και νέοι που ακούν, διαβάζουν για να  μαθαίνουν και να θυμούνται και δεν χρειάζονται εσένα να εμφανίζεσαι ως άλλος «Μαρίνος Αντύπας» για να τους ξεσηκώνεις. Οπότε, σε παρακαλώ, κάτσε  σε μια γωνιά, καθώς έχεις γράψει την ιστορία σου – όποια κι αν είναι αυτή – και εφόσον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους στην πόλη μας, άφησε άλλους ικανούς να ενδιαφέρονται για την ομάδα μας.

Τέλος, δε, να ξέρεις ρε Θανάση, ότι  αυτό που μου έλεγες κάποτε ότι η Θεσσαλία πρέπει να έχει μια δυνατή ομάδα στη Λάρισα, σου το επιστρέφω, πλέον, λέγοντας σου και εγώ τώρα ότι: «Ο Βόλος είναι μία πόλη, μια ομάδα.

Καλά μπάνια…»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το