Παραπολιτικά

Άνοιγμα των σχολείων με επίγνωση των κινδύνων

Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης ανοίγουν τα σχολεία. Όλοι οι απλοί πολίτες στον κόσμο στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, με τα επιβεβλημένα μέτρα.
Απλώς σε καμία χώρα στον κόσμο τα σχολεία δεν ανοίγουν σε συνθήκες υστερίας, με τους γονείς να βρίσκονται στα πεζοδρόμια, για να τελειώσει το μάθημα και δεν ανοίγουν σε συνθήκες επιστημονικού αποπροσανατολισμού λοιμωξιολόγων, που τοποθετούνται με χρησμούς. Τα σχολεία επίσης δεν ανοίγουν σε καμία χώρα με κυβερνητικές παλινωδίες και αποφάσεις, που αλλάζουν από πεντάλεπτο σε πεντάλεπτο, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.
Παντού ανοίγουν με επίγνωση των κινδύνων, αλλά και με εμπιστοσύνη σε εκείνους, που έχουν την ευθύνη της λειτουργίας τους και της προστασίας των παιδιών.
Τα σχολεία ανοίγουν, και στον Βόλο, εάν δεν είχαν προβλεφθεί rapid από την Περιφέρεια για τους εκπαιδευτικούς -ενόψει ενός τρίτου κύματος της πανδημίας- αυτοί δεν θα υποβάλλονταν σε καμία εξέταση, όταν σε όλες τις χώρες της Δύσης υποβάλλονται σε τεστ κάθε εβδομάδα. Τα σχολεία επιβάλλεται να ανοίξουν, αλλά με επίγνωση των κινδύνων, για να αντιμετωπιστούν αυτοί με σοβαρότητα. Δυστυχώς όμως προ πολλού αυτή έχει χαθεί.
ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το