Τοπικά

Ανοίγει  την αυλαία της η 58η γιορτή κρασιού της Νέας Αγχιάλου με Χολίδη και Ηλιάδη

Ανοίγει  την αυλαία της η 58η γιορτή κρασιού της Νέας Αγχιάλου .Η 58η Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου  συμπίπτει με τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της οργάνωσης. Ειδικότερα η γιορτή ξεκινάει το  Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 με τους Χρήστο Χολίδη και Αγγελική Ηλιάδη, αγαπημένοι μας και ταλαντούχοι ερμηνευτές, για να μας χαρίσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 θα πραγματοποιηθεί η εμφάνιση του Γιώργου Πάγκαλου και της Αϊντας με το συγκρότημα τους. Μία μουσικοχορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 τραγουδούν το εκπληκτικό δίδυμο Γιάννης Καψάλης και Γιώτα Γρίβα και στο κλαρίνο φυσικά ο δεξιοτέχνης Μάκης Τσίκος. Τιμή εισόδου 6 ευρώ.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018  η Γλυκερία μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης,  πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς. Μαζί της συμμετέχει  ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου. Τιμή εισόδου 8 ευρώ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το