Τοπικά

Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από αύριο Παρασκευή μέχρι την Κυριακή

Σε λειτουργία από αύριο Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου με φρέσκο χιόνι μέχρι και την Κυριακή για τους λάτρεις του σκι, αλλά και για τους αθλητές που θα συμμετέχουν από αύριο Σάββατο στους Πανελλήνιους Αγώνες Παίδων- Κορασίδων που θα φιλοξενηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο.
Με απόφαση της Διοίκησης της «Κενταύρων Όρος», σήμερα Παρασκευή θα λειτουργήσουν οι Π1, Π2, Π5 και όλες οι πίστες Πανόραμα, Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων.Το  Σάββατο και την Κυριακή επίσης θα λειτουργήσουν οι Π1, Π2,Π3, Π4, και Π5 και οι πίστες Πυλώνες, Θέτις, Ιάσων, Φαλκονέρα και Αρχαρίων. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες θα γίνουν στην πίστα Πανόραμα.
Το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου, είναι επί ποδός, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αθλητική διοργάνωση, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, συνεισφέροντας τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στην τόνωση της επισκεψιμότητας στα ξενοδοχεία.
Το Χιονοδρομικό Κέντρο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Τα εισιτήρια για τους επισκέπτες κυμαίνονται από 7 έως 12 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και τις ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 24280-89017 και 6983508507.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το