Τοπικά

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με ομιλήτρια τη Θεανώ Φωτίου

Ανοιχτή συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 19.30, στο Μεταξουργείο. Η συνέλευση θα ξεκινήσει με εισήγηση που θα κάνει η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα που εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μια μεγάλη μάχη που θα κρίνει την τύχη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.
Θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η προσπάθεια που με επιμέρους λάθη και παραλείψεις έγινε από τις κυβερνήσεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ για αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους, μείωση της ανεργίας και δίκαιη ανάπτυξη, ή αν η χώρα θα γυρίσει πίσω στο σκοτεινό τοπίο των σκληρών ταξικών επιλογών υπέρ των κοινωνικά ισχυρότερων και των αντιλαϊκών πολιτικών της ΝΔ.
Η μάχη αυτά δεν αφορά μόνο τα μέλη ή τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.
Αφορά όλο τον προοδευτικό κόσμο που θέλει να φράξει τον δρόμο για την παλινόρθωση της Δεξιάς , όλα τα κοινωνικά στρώματα που δεν πρέπει να ζήσουν την εφιαλτική πραγματικότητα που θα φέρει η εκλογική επικράτηση της ΝΔ.
Η μάχη αυτών των εκλογών πρέπει να γίνει υπόθεση κάθε προοδευτικού πολίτη.
Καλούμε όλο τον προοδευτικό κόσμο του Βόλου και της Μαγνησίας να πάρει στα χέρια του την υπόθεση της διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, με στόχο ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα κρατήσει ανοιχτούς τους δρόμους που χάραξαν οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Σας καλούμε να συζητήσουμε για όλα αυτά στην ανοιχτή συνέλευση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας που θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 19.30 στο Μεταξουργείο. Η συνέλευση θα ξεκινήσει με εισήγηση που θα κάνει η Θεανώ Φωτίου, αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το