Τοπικά

Ανοιχτές θύρες για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας διοργανώνει τις «Ανοιχτές Θύρες», ένα πενθήμερο επισκέψεων μαθητών Λυκείων και Γυμνασίων με σκοπό την άμεση επαφή των μαθητών με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και τις σπουδές σε όλα τα Τμήματά του. Στόχος της διοργάνωσης είναι να δοθεί έμφαση στην προβολή σύγχρονων επιστημονικών επιτευγμάτων, στη διαφήμιση των ερευνητικών προσπαθειών του ΠΘ, και στη μεθοδολογία διδασκαλίας και έρευνας στον ακαδημαϊκό χώρο διαμέσου επιδείξεων εκλαϊκευμένων πειραμάτων και σύντομων ελκυστικών διαλέξεων ως προς τα ενδιαφέροντα των μαθητών.
Οι «Ανοιχτές Θύρες» θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 9 έως την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα (ημερολόγιο & ωρολόγιο) διαμορφώνεται αποκλειστικά από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα.
Τα ενδιαφερόμενα σχολεία δηλώνουν την πρόθεση συμμετοχής τους μετά την ανάρτηση των αναλυτικών προγραμμάτων των Ακαδημαϊκών Τμημάτων στο site του Π.Θ, από την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Οι δηλώσεις γίνονται στο Τμήμα Μορφωτικών Ανταλλαγών & Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2421074100 & 2421074709
Θα τηρηθεί σειρά χρονολογικής προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής και παράλληλα σειρά φθίνουσας προτεραιότητας σύμφωνα με την τάξη φοίτησης (προηγείται η Γ’ και Β’ Λυκείου).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το