Τοπικά

Ανοιχτά σήμερα τα δικαστήρια του Βόλου για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας

Τελευταία στιγμή, μόλις δύο ημέρες πριν τις εκλογές της Κυριακής,  αντικαταστάθηκαν δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι κατά την ημέρα παρουσίασης τους στο Πρωτοδικείο Βόλου. Πρόκειται για έναν δικηγόρο από την Αθήνα που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας που δεν θα μπορούσε να μεταβεί στην Γάβριανη, στον Δήμο Αλμυρού και έναν δικαστικό αντιπρόσωπο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου που εξαιρέθηκαν επικαλούμενος κώλυμα, ενώ είχε διοριστεί σε εκλογικό τμήμα της Σκιάθου.

Σήμερα το δικαστήριο του Βόλου θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί έως τις 2:30 το μεσημέρι για τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους  δικαστικούς αντιπροσώπους ενώ χθες η έφορος των εκλογών Θεοδώρα Τσαμαδιά Εφέτης Αθηνών ανέλαβε τα καθήκοντα της στο Πρωτοδικείο του Βόλου. Την Κυριακή των εκλογών το Πρωτοδικείο θα είναι ανοιχτό από τις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας.

364 εκλογικά τμήματα στη Μαγνησία
364 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στη Μαγνησία ενώ τα τρία που βρίσκονται στο 3ο Γυμνάσιο Βόλου είναι για τους ετεροδημότες.  Για να ενημερωθούν οι πολίτες που ψηφίζουν μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών “Μάθε που ψηφίζεις”. Ακόμη μπορούν να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Εσωτερικών και τον αριθμό 213-1361500, έως αύριο, από τις 9 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι οι εγγεγραμμένοι πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο για να ψηφίσουν.  Επίσης υπενθυμίζεται ότι δεν θα υπάρχουν Α΄και Β΄ τμήματα και θα ισχύσει το καθεστώς της αντίστοιχης διαδικασίας του 2015.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Αλλαγές

«Ήμουν νιος και γέρασα». Φράση που ταιριάζει γάντι στην είδηση πως έρχονται αλλαγές στα τέλη…

23 Μαρτίου 2024

Μειώσεις

«Εκτιμούμε ότι θα υπάρχουν μειώσεις και όχι αυξήσεις τιμών στις τηλεπικοινωνίες» ανάφερε ο υπουργός Ψηφιακής…

23 Μαρτίου 2024

Απατεώνες ξεγέλασαν ηλικιωμένη για δήθεν τροχαίο και της πήραν €35.000

Οι απανωτές συλλήψεις σε όλη την χώρα δεν πτοούν τα κυκλώματα των απατεώνων που τηλεφωνούν…

23 Μαρτίου 2024

Με 2 ομάδες για 2η συνεχόμενη χρονιά μαθητές του 5ου ΓΕΛ Βόλου συμμετείχαν και πάλι στον τελικό του Young Business Talents!

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 δύο ομάδες μαθητών του 5ου ΓΕΛ Βόλου , η EFKA…

23 Μαρτίου 2024

Αρωγή

Συνεχίζονται καθημερινά οι αυτοψίες σε έγγειο κεφάλαιο στους πλημμυροπαθείς αγρότες που υπέστησαν καταστροφές από τις…

23 Μαρτίου 2024

Το νέο τοπίο στην αγορά ακινήτων μετά τις αλλαγές στην Golden Visa – Οι περιοχές που αποτελούν «μαγνήτη»

Με στόχο την αντιμετώπιση του στεγαστικού προβλήματος, περιορίζοντας τη ζήτηση σε περιοχές- «φιλέτα» και την…

23 Μαρτίου 2024