Ελλάδα

Αννα Παναγιωταρέα: Το ατύχημα που την αναγκάζει να απέχει από τα καθήκοντά της

Ήταν Δεκέμβριος του 2016, όταν η Αννα Παναγιωταρέα έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος και τραυμάτισε τα δύο της πόδια. Κινούνταν πεζή στην οδό Καραγιώργη Σερβίας, κοντά στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, όταν παρασύρθηκε από ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο κατέβαινε χωρίς να κόψει ταχύτητα. Την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

«Συνήλθα ξαπλωμένη στο οδόστρωμα. Είχα συνείδηση τί είχε συμβεί. Ντρεπόμουν που ήμουν στη μέση του δρόμου ως θέαμα. Από πάνω μου έσκυβαν άγνωστα πρόσωπα να με βοηθήσουν. Κρύωνα και κτυπούσαν τα δόντια μου. Εβγαλαν το μπουφάν και το σακάκι τους να με σκεπάσουν. Μου μιλούσαν σαν να ήταν συγγενείς μου και δυο, νέες, γιατροί, που περνούσαν τυχαία έμειναν μαζί μου, εμποδίζοντας κάθε μετακίνηση ή και κίνησή μου. Ολοι με παρηγορούσαν ότι δεν θα αργήσει το ασθενοφόρο, ότι ήμουν καλά» είχε γράψει η ίδια σε δημοσίευση που είχε κάνει στα social media, λίγες μέρες μετά το ατύχημα.

Την περασμένη Κυριακή (21/2), η Άννα Παναγιωταρέα έπαθε ένα νέο ατύχημα, με αποτέλεσμα να απέχει για ένα διάστημα από τα καθήκοντά της ως συνεργάτιδα της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη. Η δημοσιογράφος έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού της, χτύπησε στο παλιό τραύμα του ποδιού της και περιμένει να δει πότε θα κάνει το χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον της, η κυρία Παναγιωταρέα δεν θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο στο υπουργείο Πολιτισμού, καθώς η θέση της συμβούλου δεν είναι θέση που βρίσκεται στο οργανόγραμμα του υπουργείου. Δεν είναι ούτε υφυπουργός ούτε γενική γραμματέας. Είναι ένας απλός συνεργάτης της κυρίας Μενδώνης, η οποία, μάλιστα, δεν αμείβεται.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το