Τοπικά

Ανήλικοι «ξάφρισαν» το σπίτι του φίλου τους στο Βόλο – Πήγαν επίσκεψη και άρπαξαν 3.260 ευρώ από την ντουλάπα

Όταν κάλεσε τους φίλους του στο σπίτι, δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια…

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, όταν ανήλικος κάλεσε πέντε φίλους στο σπίτι του και συγκεκριμένα έναν 18χρονο, έναν 17χρονο και τρεις 16χρονους. Από το σπίτι εκείνη την ημέρα απουσίαζε ο πατέρας της οικογένειας, ηλικίας 38 ετών, καθώς βρισκόταν εκτός Βόλου.  Οι πέντε φίλοι, εκμεταλλεύθηκαν την απουσία του πατέρα, έψαξαν το σπίτι και αφαίρεσαν από την ντουλάπα του σπιτιού το χρηματικό ποσό των 3.260 ευρώ.  Όταν ο 38χρονος πατέρας επέστρεψε στο σπίτι του αντιλήφθηκε πως από την ντουλάπα λείπουν τα χρήματα.  Μετέβη χθες στην αστυνομία όπου κατήγγειλε το περιστατικό.

Από την Αστυνομία εντοπίστηκαν οι τέσσερις δράστες, ο ένας εκ των οποίων είναι αλβανικής καταγωγής και προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα. Στην κατοχή τους βρέθηκε μόνο το ποσό των 1.290 ευρώ από αυτά που είχαν κλέψει, ενώ στην κατοχή ενός εξ αυτών βρέθηκε και ποσότητα χασίς βάρους 20,7 γραμμαρίων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των πέντε νεαρών, ενώ συνελήφθη μόνο αυτός που στην κατοχή του βρέθηκε το χασίς.  Οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι και ο πέμπτος αναζητείται.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το