Τοπικά

Ανήλικοι δραπέτες με κλεμμένο ταξί καταδικάστηκαν σήμερα από το Δικαστήριο Βόλου

Στις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα θα οδηγηθούν δύο ανήλικοι που τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν κλέψει ταξί και τελικά το τράκαραν στη Στυλίδα μετά από καταδίωξη των αστυνομικών. Μάλιστα οι δύο ανήλικοι  είχαν χτυπήσει και την γυναίκα ιδιοκτήτρια προκειμένου να της κλέψουν το ταξί, στο οποίο προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές.

Οι δύο ανήλικοι είχαν διαφύγει από το Ίδρυμα Κράτησης  Ανηλίκων στον Βόλο και, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά τους να κλέψουν μηχανάκι, χτύπησαν την γυναίκα και έκλεψαν το ταξί.  Οι δράστες, μετά την καταγγελία που έγινε, εντοπίστηκαν έξω από τον Βόλο και ακολούθησε καταδίωξη καθώς δεν σταμάτησαν στην υπόδειξη των αστυνομικών.

Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τη Στυλίδα, ενώ οι δύο δράστες κατάφεραν να αποφύγουν ακόμα και από το μπλόκο των αστυνομικών. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προσέκρουσαν σε πεζοδρόμιο και αυτοί διέφυγαν πεζοί, ενώ η σύλληψη τους έγινε την επόμενη ημέρα.

Το Δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για ληστεία και από κοινού κλοπή και καταδικάστηκαν σε περιορισμό στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων στην Αυλώνα για δύο χρόνια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το