Lifestyle, Θ Plus

Angelina Jolie – Brad Pitt: Συνεχίζεται ο πόλεμος με νέα καταγγελία για τον ηθοποιό – «Έπνιξε ένα από τα παιδιά, τους πετούσε αλκοόλ»

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) δεν φαίνεται να τελειώνει, με την ηθοποιό να επανέρχεται με νέα καταγγελία εναντίον του πρώην συζύγου της. Την Τρίτη, η ίδια αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ σε ιδιωτικό αεροπλάνο το 2016, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα ώστε να προχωρήσει στη λύση του γάμου τους.
Με αφορμή μία δικαστική διαμάχη για το οινοποιείο στη Γαλλία, το οποίο ανήκε και στους δύο, οι δικηγόροι της Τζολί δήλωσαν ότι οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του μεριδίου της επιχείρησης στον κ. Πιτ είχαν καταρρεύσει. Υπενθυμίζεται, ότι ο Μπραντ Πιτ ισχυρίζεται πως η Τζολί πούλησε το μερίδιό της χωρίς να τον ενημερώσει, κατηγορώντας τη γι’ αυτό.

O Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) κατηγόρησε τον Ιούνιο την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) ότι προσπάθησε να τον βλάψει πουλώντας κρυφά το μερίδιό της από τον γαλλικό αμπελώνα που απέκτησαν κατά την διάρκεια του γάμου τους στον ρωσικής καταγωγής δισεκατομμυριούχο Γιούρι Σέφλερ.

Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του ότι δεν συνέβαλε «στην προσπάθεια και στην επιτυχία του αμπελώνα», ενώ σκόπιμα «επεδίωξε να του προκαλέσει ζημιά» δίνοντας το μερίδιό της και παραβιάζοντας την συμφωνία που είχαν κάνει ότι δεν θα προβούν σε πώληση χωρίς την συναίνεση της άλλης πλευράς.

Ωστόσο, η νομική ομάδα που εκπροσωπεί την ηθοποιό καταλογίζει στον Πιτ την αιτία που δεν μπορούσαν να τα βρουν με το οινοποιείο. Όπως είπαν, δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε μία συμφωνία, γιατί την υποχρεώνει να υπογράψει «ένα σύμφωνο που θα της απαγόρευε να μιλήσει εκτός δικαστηρίου για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους από τον Πιτ» -η λεγόμενη Συμφωνία μη Αποκάλυψης.

Η αγωγή της Τζολί και η πτήση που οδήγησε στο διαζύγιο
Η νέα κατάθεση της Αντζελίνα Τζολί περιγράφει το βίαιο ξέσπασμα του πρώην συζύγου της, τον Σεπτέμβριο του 2016. Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης, ολονύκτιας πτήσης, «ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά τους, που τότε ήταν μεταξύ 8 και 15 ετών», υποστηρίζουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Μπραντ Πιτ «είχε μια αντιπαράθεση» με ένα από τα παιδιά πριν φτάσει στο αεροδρόμιο και όταν η Αντζελίνα Τζολί τον ρώτησε στο αεροπλάνο τι έφταιγε, εκείνος «την κατηγόρησε ότι έχει διαφορετική συμπεριφορά με κάποια από τα παιδιά και της επιτέθηκε φραστικά». Η Αντζελίνα Τζολί ισχυρίζεται ότι ο Πιτ, μετά από μία ώρα, την τράβηξε στο μπάνιο και άρχισε να της φωνάζει. «Ο Πιτ άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι, την ταρακούνησε και μετά της άρπαξε τους ώμους και την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου», λένε τα έγγραφα.

Στη συνέχεια ο Μπραντ Πιτ χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Τζολί να φύγει από το μπάνιο. Καθώς έβγαινε, ένα από τα παιδιά τους ρώτησε: «Είσαι καλά, μαμά;» και τότε ο Πιτ φώναξε: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά» και άρχισε να χλευάζει την Τζολί με προσβολές.

Στα έγγραφα αναγράφεται επίσης πως: «Ο Πιτ άρπαξε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο». Αναφέρουν επίσης ότι «έχυσε μπύρα στην Τζολί» και σε ένα άλλο ότι «έριξε μπύρα και κόκκινο κρασί στα παιδιά». Πολλά από τα παιδιά μάλιστα έκλαιγαν από τον φόβο τους.

Παρά την πίεση από την πλευρά της Τζολί να διερευνηθεί περεταίρω το θέμα, οι αρχές δεν αποφάσισαν καμία ποινική δίωξη εις βάρος του Πιτ. Μόλις μερικές μέρες μετά το οικογενειακό ταξίδι, η Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Η Αντζελίνα Τζολί όμως, δεν σταμάτησε εκεί την έρευνα. Αναζητούσε περαιτέρω πληροφορίες για την υπόθεση μέσω του FBI, ως ανώνυμη ενάγουσα. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν η έκθεση του FBI περιλάμβανε ισχυρισμούς ότι ο Πιτ είχε αποπειραθεί να πνίξει ή χτύπησε κάποιο από τα παιδιά.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το