Τοπικά

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος του ΟΛΒ – «Δεν τίθεται θέμα ιδιωτικοποίησης του λιμανιού»

unnamed (7)

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα το νέο 11μελές Δ.Σ. του Οργανισμού Λιμένος Βόλου υπό τον νέο πρόεδρο Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα.

Ο κ. Σταυριδόπουλος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το λιμάνι του Βόλου για όλη τη Θεσσαλία, με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης που μπορούν να υλοποιηθούν, τόσο στον εργασιακό τομέα όσο και στον εμπορικό τομέα. Στόχος, όπως είπε, είναι πρωτίστως η βιωσιμότητα του ίδιου του λιμανιού, αλλά και η ανάδειξη όλης της πόλης και της Θεσσαλίας.
Εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. και δήλωσε ότι «το έργο που σχεδιάζεται να γίνει, θα κατανεμηθεί σε όλους ώστε να επιτευχθούν περισσότερα αποτελέσματα».
Κύριο μέλημα του, όπως είπε, θα είναι η απόλυτη διαφάνεια και η ενημέρωση των πολιτών για το τι συμβαίνει στον ΟΛΒ.
Σε ότι αφορά το θέμα ιδιωτικοποίησης του λιμανιού, ο κ. Σταυριδόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα καθώς το λιμάνι του Βόλου δεν περιλαμβάνεται στις υποχρεώσεις που έχει υπογράψει η κυβέρνηση, όπως για τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Πειραιά. «Το λιμάνι του Βόλου θα διοικηθεί από τον Οργανισμό του, με σκοπό την ανάπτυξη του» τόνισε ο κ. Σταυριδόπουλος.
Πέραν της ενημέρωσης του από τον κ. Πρίγκο, ο κ. Σταυριδόόπουλος θα ζητήσει και ενημέρωση από του λιμενικούς.
Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόσληψης προσωπικού, ο πρόεδρος του ΟΛΒ ανέφερε ότι θα εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν, καθώς όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, το προσωπικό όντως έχει μειωθεί σημαντικά. Τέλος δήλωσε ότι είναι ανοιχτός σε δημιουργικές συνεργασίες με όλους τους φορείς της πόλης.
Τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΒ είναι:
Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, Πρόεδρος
Γίδαρης Γιώργος, Αντιπρόεδρος
Παπανδρέου Αριστείδης
Απόστολος Παπαδούλης
Κλείτσας Γιάννης
Λιάγκος Θανάσης, εκπρόσωπος ΤΑΙΠΕΔ
Καράβα Μαρία
Ψαθά Ευαγγελία
Μπασδάνης Τέλης
Κρητικός Θωμάς
Σακελλαρίου Κώστας

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το