Τοπικά

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος διοικητής Λιμενικού Σώματος στο Βόλο

DSCN2413

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής Διοικητού της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, πραγματοποιήθηεκ σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Βόλου. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής Θ. Κλιάρης παρέδωσε καθήκοντα στον Αρχιπλοίαρχο Α. Πάππο, καθώς ο ίδιος μετατέθηκε στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος.

DSCN2412

Ο απερχόμενος διοικητής, σημείωσε στη σύντομη ομιλία του ότι, μετά από πεντέμισι χρόνια παραμονής στο Βόλο – τρισήμισι χρόνια ως Περιφερειακός Διοικητής και δύο χρόνια ως Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου – αναχωρεί με συναισθήματα βαθιάς συγκίνησης. «Φεύγω γεμάτος από αυτή την πόλη και σε προσωπικό και σε υπηρεσιακό επίπεδο. Ήταν 5,5 χρόνια μεστά. Πήρα αγάπη από τους ανθρώπους και ασχολήθηκα με πράγματα που με ενέπνευσαν.

Από την πλευρά του ο κ. Πάππος εξήρε το έργο του κ. Κλιάρη στην υπηρεσία και, αναφερόμενος στους δικούς του στόχους, τόνισε οτι θα προσπαθήσει να προσφέρει
όσο το δυνατόν περισσότερα στην τοπική κοινωνία. «Στόχος μου είναι να διατηρήσω τον πήχη ψηλά, συνεχίζοντας το έργο του κ. Κλιάρη και, όλοι μαζί, να τον ανεβάσουμε ακόμη ψηλότερα για το κοινό συμφέρον».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το