Κόσμος

Aνεκδιήγητος οδηγός στην Αγγλία: Πέρασε με κόκκινο και από θαύμα δεν παρέσυρε ποδηλάτη (vid)

Ένα συγκλονιστικό συμβάν συνέβη στο Swindon της Αγγλίας, όταν αφηρημένος οδηγός αγνόησε το κόκκινο φανάρι, πέρασε τη διάβαση και για λίγα εκατοστά δεν έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή ενός πολύ τυχερού ποδηλάτη.
Η αστυνομία του Swindon δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook απόσπασμα που έδειχνε τον οδηγό να περνάει με ταχύτητα τα φανάρια και ανέφερε ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 307 λιρών από τη τροχαία.

Οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν έξαλλοι με τον οδηγό που γλίτωσε τη φυλάκιση αφού κόντεψε να χτυπήσει και ενδεχομένως να σκοτώσει τον νεαρό ποδηλάτη.
Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα φαίνονται ξεκάθαρα δύο νεαροί ποδηλάτες να επιχειρούν να διασχίσουν το δρόμο, με τον έναν από αυτούς να καταφέρνει να περάσει στην άλλη πλευρά. Πριν και δεύτερος ποδηλάτης διασχίσει το δρόμο, σταματάει απότομα αφού το ασημί κάμπριο αυτοκίνητο διασχίζει με μεγάλη ταχύτητα το δρόμο και περνάει τα κόκκινα φανάρια πριν στρίψει γρήγορα δεξιά.

Ο 45χρονος Jody New, από το Harbour Close, Swindon, κρίθηκε ένοχος για απρόσεκτη οδήγηση κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο του Swindon στις 7 Οκτωβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το