Τοπικά

Άνδρες νηπιαγωγοί με υψηλές βαθμολογίες – Αποφοίτησαν από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Π.Θ. 

Με υψηλές βαθμολογίες αποφοίτησαν χθες δύο άνδρες νηπιαγωγοί από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, δείχνοντας ότι το φύλο δεν παίζει ρόλο στη θέληση να ακολουθήσεις και να σπουδάσεις αυτό που αγαπάς.
Με βαθμολογία 8,02 ο Χρήστος Ανδριανόπουλος ανέφερε ότι η σχολή του Βόλου ήταν από τις πρώτες επιλογές του. Ενδιαφέρεται να συνεχίσει τις σπουδές του στο τμήμα ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μεταπτυχιακού στο τμήμα Ειδικής Αγωγής.
«Ασχολήθηκαν πολύ με τη σχολή. Κουράστηκα αλλά ανταμείφθηκαν οι κόποι μου».
Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν πολύ ωραία που αποφοίτησε από το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, ένα τμήμα στο οποίο φοιτούν ως επί το πλείστον κορίτσια. «Το επάγγελμα δεν σχετίζεται με το φύλο, αλλά με το τι θες να ακολουθήσεις» τόνισε ο Χρήστος.

Ο Χρήστος Ανδριανόπουλος

Ο Απόστολος Μαμές από τον Βόλο συγκέντρωσε βαθμολογία 8,27 ενώ ανέφερε πως η επιτυχία του οφείλεται στο ότι συνδύασε τα πρωινά μαθήματα με τη διασκέδαση. «Δεν ήταν δύσκολο να συγκεντρώσω αυτή τη βαθμολογία αλλά ένας συνδυασμός» είπε χαρακτηριστικά.
Όπως δήλωσε ο ίδιος «στο πρώτο έτος ένιωθα περίεργα καθώς στο τμήμα ήμουν με τόσα πολλά κορίτσια. Από το δεύτερο έτος και μετά ομολογώ ότι πίστευα ότι θα γίνω νηπιαγωγός και είμαι περήφανος που τελείωσα τη σχολή».
Σε αυτό συνετέλεσε και η πρακτική άσκηση στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών αλλά και το γεγονός ότι πίστεψε περισσότερο στον εαυτό του. «Για να ολοκληρώσεις μια σχολή αρκεί να πιστέψεις στο εαυτό σου» σημείωσε.
Όσον αφορά στα σχέδιά του για το μέλλον, ο Απόστολος θέλει να εργαστεί ως νηπιαγωγός αλλά και να εκπληρώσει ένα από τα παιδικά του όνειρα, να σπουδάσει δημοσιογραφία.

Κεντρική φωτό: Ο Απόστολος Μαμές

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το