Τοπικά

Άνδρας με καδρόνι στο χέρι πλησίασε γυναίκα στο κέντρο του Βόλου και απείλησε να τη χτυπήσει

Να χτυπήσει νεαρή γυναίκα με καδρόνι επιχείρησε χθες το βράδυ άγνωστος άνδρας που φοράει κουκούλα, έχει μούσι και κινείται με ποδήλατο στον Βόλο.
Χθες στις 8 το βράδυ η γυναίκα κινούνταν στην οδό Βασσάνη, στη συμβολή με την οδό Γ. Καρτάλη.  Ο ποδηλάτης κινούνταν στην οδό Γ. Καρτάλη, από την αντίθετη κατεύθυνση. Μόλις η νεαρή γυναίκα κατέβηκε από το πεζοδρόμιο διασταυρώθηκε με τον άγνωστο άνδρα.  Τότε τον είδε να κάνει επιθετική κίνηση εναντίον της έτοιμος να τη χτυπήσει με το καδρόνι.  Εκείνη αντανακλαστικά κινήθηκε αριστερά στο πεζοδρόμιο και απέφυγε το χτύπημα.  Τότε ο άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας παρολίγον να χάσει την ισορροπία του από το ποδήλατο και άρχισε να τη βρίζει. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε.
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τηλεφωνικά το περιστατικό στην αστυνομία όπου ενημερώθηκε ότι υπάρχει και δεύτερη ανάλογη καταγγελία εις βάρος του. Σύμφωνα με αναφορές χρηστών σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο ίδιος άνδρας έχει δείξει επιθετική συμπεριφορά ακόμα και σε παιδιά. Αναζητείται από την αστυνομία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το