Τοπικά

Αναβολή εκδηλώσεων λόγω καιρού στον Βόλο

Η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου, παράσταση της νέας παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.- Δήμου Βόλου, «Οι Ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας, αναβάλλεται λόγω προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου το προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου δείπνο αγάπης για το Γηροκομείο Βόλου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Το καθιερωμένο δείπνο αγάπης που διοργανώνεται και αυτή τη χρονιά με πρωτοβουλία της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Περιφέρειας Μαγνησίας και της Ομάδας Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Βόλου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα παρατεθεί στους τροφίμους του Ιδρύματος στις 8 το βράδυ στον αύλειο χώρο του Γηροκομείου στον Άνω Βόλο

Η βραδιά θα πλαισιωθεί από τους μουσικούς Δημήτρη Τυφλίτη, Λεωνίδα Χατζηαγγελάκη και Ιωάννη Ψαθά.

Επίσης, η προγραμματισμένη για χθες Δευτέρα εκδήλωση «Πενθεσίλεια», το φιλανθρωπικό «Dare Social Fashion Show», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στον Βόλο, στις 21.00. Η εκδήλωση έχει σκοπό τη στήριξη των Ειδικών Σχολείων Αγριάς και «Κενταύρων» Ν. Ιωνίας Βόλου. Τη βραδιά θα ντύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους επιχειρήσεις Βόλου και Λάρισας και ο σχεδιαστής μόδας κ. Γ. Λημναίος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το