Αθλητισμός

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της Νίκης – Θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη κατά της απόφασης της ΕΠΟ να ανεβάσει τη Σαντορίνη στη Φούτμπολ Λιγκ. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.
Με αγωνία περίμεναν άπαντες στις τάξεις της Νίκης την εκδίκαση της προσφυγή της ΠΑΕ Νίκη στο Διοικητικό Δικαστήριο. Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένο να εκδικαστεί χθες στις 5 το απόγευμα και τη βολιώτικη ΠΑΕ εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο Τίτος Χριστόπουλος.

Πρόκειται για γνωστό νομικό, ο οποίος είναι Βολιώτης στην καταγωγή, αλλά πλέον εδώ και πολλά χρόνια ζει και δικηγορεί στην Αθήνα.  Ο κ. Χριστόπουλος γνωρίζει καλά το αθλητικό δίκαιο, καθώς στο παρελθόν υπήρξε μέλος επιτροπών δικαιοδοτικών οργάνων όσον αφορά τον αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη προσφυγή της ΠΑΕ στο Διαιτητικό τη Νίκη είχε υπερασπιστεί ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Ωστόσο επειδή τώρα ο Θεσσαλονικιός δικηγόρος είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις την υπόθεση ανέλαβε ο Τίτος Χριστόπουλος, που θεωρείται εξίσου επιτυχημένος στον τομέα του.

Ωστόσο η εκδίκαση δεν έγινε χθες, καθώς υπήρξε αίτημα για αναβολή. Το αίτημα κατατέθηκε από όλους τους διαδίκους, με σκοπό να βρεθεί λύσει και να μην κινδυνεύσουν να τιναχθούν στον αέρα τα πρωταθλήματα της Φούτμπολ Λιγκ και της Γ’ Εθνική. Γιατί αν δικαιωθεί η Νίκη, τότε οι τέσσερις τελευταίοι της περσινής Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να υποβιβαστούν στην Γ’ κατηγορία, η οποία ήδη έχει παίξει δύο αγωνιστικές.

Η νέα εκδίκαση ορίστηκε για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 15.15. Θυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» στρέφονται κατά της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που αποφάσισε να ανεβάσει τη Σαντορίνη στη Φούτμπολ Λιγκ πριν μερικές ημέρες, ενώ ζητεί να ισχύσει και η περσινή προκήρυξη που έχει διετή διάρκεια και η οποία προβλέπει Φούτμπολ Λιγκ 14 ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τη Νίκη, παράσταση δήλωσαν η Καλαμάτα και ο Ασπρόπυργος, ενώ προσπάθησε να τους μιμηθεί και η Σαντορίνη. Ωστόσο η παρέμβασή της δεν έγινε αποδεκτή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε καταβάλει εγκαίρως το παράβολο.

Πάντως το ότι οι αντίδικοι φάνηκαν να θέλουν πολύ την αναβολή μάλλον καλό είναι για τη Νίκη, καθώς μαρτυρά πως δεν ήταν διόλου σίγουροι ότι θα κέρδιζαν την υπόθεση. Η βολιώτικη ΠΑΕ διαθέτει ισχυρά επιχειρήματα που στηρίζονται στους κανονισμούς, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά που απλά κάνει λόγο για «κινήσεις μη ηθικές που θα κλείσουν τέσσερις ΠΑΕ», όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας, Κώστας Παπασταμάτης.

Ασφαλώς θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι τις 29 Οκτωβρίου θα γίνουν αρκετές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές για την πιθανότητα να υπάρξει συμβιβαστική λύση και μην εκδικαστεί η υπόθεση. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμφωνήσει και η Νίκη, η οποία στην παρούσα φάση εμμένει στην εκδίκαση της προσφυγής της.

Έγινε πατέρας ο Μπαλάφας
Ιδιαίτερη χαρά στην οικογένεια του Σωτήρη Μπαλάφα. Ο ποδοσφαιριστής της Νίκης και η σύζυγός του, Νικολέτα, απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι μεγαλώνοντας έτσι την «κυανόλευκη οικογένεια». Για το χαρμόσυνο αυτό γεγονός η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα κάτωθι:

«Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ κι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 εύχονται τα καλύτερα στον ποδοσφαιριστή, Σωτήρη Μπαλάφα και στη σύζυγό του, Νικολέτα, η οποία, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το απόγευμα του Σαββάτου. Να ζήσει το νέο μέλος της οικογένειάς σας, καλότυχο κι ευτυχισμένο…».

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το