Τοπικά

Αναβλήθηκε η απόφαση της Επιτροπής Παιδείας για το 1ο ΕΠΑΛ

1ο ΕΠΑΛ
Τα μέλη της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βόλου ανέβαλαν για την ερχόμενη Δευτέρα τη λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα μεταφοράς του γραφείου διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ, από το «Καρτάλειο» διδακτήριο στο κτίριο «Αποστόλου». Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο προκαλεί σοβαρή αναστάτωση ανάμεσα στο 1ο ΕΠΑΛ και το 5ο Γυμνάσιο, που συστεγάζονται στο «Καρτάλειο» διδακτήριο, ενώ αποτέλεσε και την αφορμή για τη χθεσινή αποχή των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ από τα μαθήματά τους.

Το 5ο Γυμνάσιο ζητεί τη μεταφορά του γραφείου διδασκόντων προκειμένου η αίθουσα που θα απελευθερωθεί, να αξιοποιηθεί για τη στέγαση του επιπλέον τμήματος του Γυμνασίου, που φέτος δημιουργήθηκε. Ωστόσο, τόσο οι καθηγητές, όσο και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ αντιδρούν σ’ αυτό το ενδεχόμενο.

Το θέμα επρόκειτο να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΠ, αλλά αναβλήθηκε λόγω απουσίας των διευθυντών των δυο σχολείων. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Β. Καντόλα έκανε λόγω για προσπάθεια «σολομώντειας», με γνώμονα πάντα το συμφέρον των μαθητών», και πρόσθεσε ότι σ’ αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να συμβάλουν όλες οι πλευρές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το