Πολιτισμός

Η ανατρεπτική κωμωδία «Γουρούνι στο σακί» στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου 

Το «Γουρούνι στο σακί», μια ιδιαίτερη, ανατρεπτική και ξεκαρδιστική κωμωδία, παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μ. Μερκούρη», με ώρα έναρξης στις 9.00 μ.μ. και πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Πιατά, Θανάση Τσαλταμπάση, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργο Γιαννόπουλο, Μαρία Γεωργιάδου, Γιάννη Δρακόπουλο, Δήμητρα Σιγάλα, Βασίλη Πουλάκο. Μετάφραση Έρση Βασιλικιώτη και σκηνοθεσία Γιάννης Καραχισαρίδης.

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει τη σπαρταριστή κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Γουρούνι στο σακί». Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση να παρουσιάζει σημαντικές παραγωγές σε καλοκαιρινές περιοδείες, επέλεξε ένα απολαυστικό έργο ενός από τους μεγαλύτερους μάστορες της κωμωδίας. Ένα έργο που παρουσιάζει ενδιαφέροντες χαρακτήρες που χάνονται μέσα σε παρεξηγήσεις και παράλογες καταστάσεις. Ο Πακαρέλ είναι ένας ευκατάστατος νεόπλουτος αστός που φιλοδοξεί να παρουσιάσει στην Όπερα των Παρισίων ένα έργο που έγραψε η αγαπημένη του κόρη. Αναζητώντας τον τενόρο που θα πρωταγωνιστήσει εμπλέκεται σε μια σειρά γεγονότων. Σιγά-σιγά όλα τα πρόσωπα του έργου αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις με τον δικό τους τρόπο, σε σημείο που οι σχέσεις τους να οδηγούνται σε απίθανες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Πρόκειται για σπάνια κωμωδία, η οποία θα μείνει αξέχαστη στους θεατές που θα την παρακολουθήσουν.

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ ενήλικες, 12 ευρώ παιδικό, φοιτητικό, πολυτέκνων και ανέργων με την προσκόμιση στον έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών και την κάρτα ανεργίας.
Η προσκόμιση κάρτας ανεργίας, κάρτας πολυτέκνων και φοιτητικής ταυτότητας είναι απαραίτητες στην είσοδο και όχι κατά την έκδοση του εισιτηρίου.
Προπώληση εισιτηρίων: Κεχαΐδης, Μουσική Ήχος-Φωτισμός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το