Πολιτισμός

Ανατρεπτική «Ενισχυτική Διδασκαλία» από τη Νατάσα Εξηνταβελώνη

Το Lab Art πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, μας παρουσιάζει το διαδικτυακό φαινόμενο της περσόνας «Νατάσα Εξηνταβελόνη» που υποδύεται στο διαδίκτυο και που έχει κερδίσει το χαμόγελο χιλιάδων… στην πρώτη εμφάνιση στην επαρχία!
«Η Δασκάλα Natasa Exidaveloni – Νατάσα Εξηνταβελώνη θα διδάξει για πρώτη φορά «Ενισχυτική Διδασκαλία» σήμερα στο Lab Art.
Εκτός από το γνωστό τρίπτυχο Γλώσσα-Γλώσσα-Μαθηματικά, ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στο Διάλειμμα, που είναι και η αγαπημένη σας διδακτική ώρα: Κοινώς, η κατάσταση θα ξεφύγει, όπως και οφείλει!

Tη λατρέψατε από την οθόνη σας, τώρα από κοντά σε μια παράσταση μετά μουσικής.
Όλες οι απουσίες είναι αδικαιολόγητες και προειδοποιούμε πως θα υπάρξει απροειδοποίητο διαγώνισμα!».
Μια ανατρεπτική performance από την ολόφρεσκια Νατάσα που μας παίρνει μια βόλτα στα καθημερινά προβλήματα με τον δικό της τρόπο. Θα έχετε δει τα βιντεάκια της όπου δεν καταλαβαίνεις εάν είναι υπαρκτό πρόσωπο ή προσποιείται με χιούμορ!
Πλέον έρχεται από κοντά σε μια παράσταση για όλους… Ώρα προσέλευσης 8 μ.μ., έναρξη 8.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει πάρτι στον χώρο με Dj επιλογές!
Προπώληση – γενική είσοδος: 10 ευρώ. Πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/290197955003855 και τηλεφωνικά στο 2421403454.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το