Αθλητισμός

Αναθεωρεί ο Αχιλλέας Μπέος – Εκτός απροόπτου θα συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ Βόλος

Επενδυτής δεν φαίνεται στον ορίζοντα για την ΠΑΕ Βόλος, ο σχεδιασμός στην ομάδα άρχισε για τη νέα χρονιά κι αν λάβουμε υπόψη τα όσα δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπή σκηνικού, με τον δήμαρχο Βόλου να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας.

 

Μέσα στο προσεχές δεκαήμερο αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος το ξανασκέφτεται, προκειμένου να μην εμείνει στην απόφασή του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Αν και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η ομάδα θα διαλυθεί, εφόσον δεν βρεθεί επενδυτής, όπως είχε αναφέρει αρχικά ο δήμαρχος Βόλου, αμέσως μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κανονική περίοδο και πριν τα πλέι άουτ. Απογοητευμένος από την προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας στο Πανθεσσαλικό.
Επίσης, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δεν μπορεί ο Αχιλλέας Μπέος να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο, όσο κι αν δηλώνει κουρασμένος και απογοητευμένος από τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι ιθύνοντες του Βόλου έχουν σηκώσει μανίκια και εργάζονται για τη νέα χρονιά, έχοντας το δύσκολο έργο να φτιάξουν μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία δεν θα βιώσει αυτό που πέρασε φέτος, παλεύοντας μέχρι τέλους για την παραμονή της.
Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χρήστου Κόντη στην τεχνική ηγεσία. Ο 48χρονος τεχνικός, ως γνωστόν, αποχώρησε από την ομάδα του Βόλου και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, ως πρώτος προπονητής, κοουτσάροντας τους «πράσινους» στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (2-2), στο οποίο το «τριφύλλι» έχασε την ευκαιρία να κερδίσει και να κλείσει την χρονιά στην 3η θέση. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε τέταρτος και για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό το προσεχές Σάββατο 25 Μαΐου. Ο Κόντης επιστρέφει σ’ ένα γήπεδο όπου οδήγησε την ομάδα του Βόλου σε τρεις σημαντικές νίκες, ως προπονητής των «κυανέρυθρων», διατηρώντας την ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.
Ο νέος προπονητής του Βόλου πιθανότατα θα είναι ξένος και ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις. Άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα.
Από εκεί και πέρα μόλις γίνει το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ο Βόλος θα προχωρήσει σε μεταγραφές. Η ομάδα χρειάζεται ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και αναμένονται πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό.
Παρελθόν από τον Βόλο αποτελούν πέντε παίκτες (Κόστιτς, Τρουιγιέ, Μπαριέντος, Άλχο, Καραγιάννης), ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται κι άλλοι ποδοσφαιριστές, με πρώτους υποψήφιους τους Μπρίν Ολιβέρα και Καλίν Ποπέσκου, οι οποίοι είχαν μηδαμινή προσφορά στην ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά, όταν αποκτήθηκαν από τους «κυανέρυθρους».

Δοκιμαστικά από την ΠΑΕ Βόλος
Η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποιεί ότι το τριήμερο 27, 28 και 29 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν δοκιμές ποδοσφαιριστών γεννημένων τα έτη 2006, 2007, 2008 και 2009.
Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 5 μ.μ. και θα διεξαχθούν υπό το βλέμμα και την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ Βόλος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην ειδική πλατφόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ναυτική Εβδομάδα με τιμώμενη την Κύπρο

  Ο φορέας πολιτισμού της Ι.Μ.Δ. «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση και διάδοση του πολιτιστικού…

12 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΒ: Συνέλευση στις 14 Ιουνίου

Τα μέλη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου (Α.ΠΟ.Β.) καλούνται στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, που θα…

12 Ιουνίου 2024

Νωρίτερα οι συντάξεις λόγω Αγίου Πνεύματος

Νωρίτερα θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιουλίου λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος. Πιο…

12 Ιουνίου 2024

Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη – Πέντε άτομα στο μικροσκόπιο των αρχών

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για τον θάνατο ενός νεαρού ναυαγοσώστη 20…

12 Ιουνίου 2024

ΣΠΠΜ: Οι ομάδες να προσλάβουν διπλωματούχους προπονητές

Από τον Σύνδεσμό Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας (ΣΠΠΜ) εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την υποχρέωση των ομάδων…

12 Ιουνίου 2024

Στον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο προγραμματισμός στις ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας για τη νέα σεζόν συνεχίζεται. Οι εξελίξεις σε…

12 Ιουνίου 2024