Αθλητισμός

Αναστολή δράσεων στον ΓΣΒ «Η Νίκη» – Μέχρι νεωτέρας δεν θα γίνονται αγώνες και προπονήσεις

Την αναστολή των δραστηριοτήτων του λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού γνωστοποίησε ο ΓΣΒ Η Νίκη», με την κάτωθι ανακοίνωση: «Μετά την απόφαση του Δήμου Βόλου και στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων που είναι απαραίτητα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού η διοίκηση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» αποφασίζει την αναστολή των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων όλων των τμημάτων της Νίκης Βόλου μέχρι νεωτέρας».
Σχετική ανάρτηση στην σελίδα του στο facebook έκανε και ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Φάτσης, ο οποίος αναφέρει τα εξής: «Ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» σε στενή συνεργασία και σε πλήρη εναρμόνιση με τις αρμόδιες αρχές σας ενημερώνει ότι με απόφαση της δημοτικής αρχής κλείνουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του τομέα ευθύνης για χρήση τόσο προπονήσεων όσο και αγωνιστικών δραστηριοτήτων για το επόμενο διάστημα.

Την εν λόγω περίοδο έχουν προγραμματισθεί απολυμάνσεις των εγκαταστάσεων .Ο σύλλογος με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές, γονείς και την κοινωνία ευρύτερα συντάσσεται στην κατεύθυνση των μέτρων που αφορούν την προάσπιση της δημόσιας υγείας όπως αυτές ανακοινώνονται από τους αρμόδιους φορείς και συνιστά ψυχραιμία και σύνεση καθώς και συμμόρφωση όλων με τις οδηγίες.
Ο σύλλογος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμοδίους και σε συνεννόηση με τους προπονητές τμημάτων που λειτουργούν θα επεξεργαστεί πρόγραμμα για το κάθε τμήμα το οποίο θα έχει εκείνα τα στοιχεία τα οποία διασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και δημιουργούν προοπτική συνέχισης της άθλησης των παιδιών την τρέχουσα περίοδο που η παγκόσμια κοινότητα δοκιμάζεται όπως και οι αντοχές των συστημάτων της στην κατεύθυνση της συνέχειας .
Ζητούμε την κατανόηση όλων στην κατεύθυνση των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν, λαμβάνονται και θα ληφθούν με γνώμονα την υγεία όλων και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων στην κατεύθυνση στήριξης της κοινωνικής συνοχής.
Η ενημέρωση από πλευράς του συλλόγου θα είναι διαρκής έγκαιρη έγκυρη και θα ανακοινώνεται όταν κρίνεται σκόπιμο. Σας ευχαριστούμε και προσβλέπουμε στην κατανόηση όλων για το καλό όλων μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το