Τοπικά

Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού στη ΔΕΥΑΜΒ με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών

Σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ, για το χρονικό διάστημα από 16-3-2020 και έως 27-3-2020, λαμβάνονται τα ακόλουθα μέτρα προστασίας εργαζομένων και κοινού στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ:
1.- Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του ΔΕΥΑΜΒ, μέχρι και 27-3-2020. Οι πολίτες μπορούν να ζητούν την εξυπηρέτησή τους ηλεκτρονικά και να λαμβάνουν με τον ίδιο τρόπο τυχόν αιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες. Η ηλεκτρονική διεύθυνση υποβολής αιτημάτων κλπ είναι η [email protected]
Με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
2.- Συνιστάται σε όλους τους πολίτες η χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών, για λόγους δημόσιας υγείας και προστασίας. Τα ταμεία της ΔΕΥΑΜΒ θα λειτουργούν για την αντιμετώπιση των επανασυνδέσεων υδροδότησης.
3.- Αναστέλλεται η έναρξη κάθε διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη προσωπικού.
4.- Τα ήδη ληφθέντα μέτρα για τους εργαζόμενους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες συνεχίζουν να ισχύουν.
5.- Η διακίνηση της αλληλογραφίας μεταξύ των υπηρεσιών της ΔΕΥΑΜΒ θα συνεχίσει να γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά , συμπεριλαμβανομένων και όλων των αιτούμενων αδειών προσωπικού (κανονικών, ειδικού σκοπού για τους γονείς μαθητών, αναρρωτικών κ.λ.π.).
6.- Έχει ήδη εκκινήσει πρόγραμμα απολύμανσης των χώρων της ΔΕΥΑΜΒ, με εφαρμογή ανά δεκαήμερο. Η πρώτη εφαρμογή πραγματοποιήθηκε στις 9/3/2020 και η επόμενη έχει προγραμματιστεί για τις 17/3/2020.
7. Η 6η τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ που έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 17/3/2020 και ώρα 13:00, θα πραγματοποιηθεί κλειστή.
7.- Σε περίπτωση έκδοσης νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για λήψη μέτρων και πέραν της 27-3-2020, η ισχύς της παρούσας θα παραταθεί εκ νέου, έως την νεώτερη τασσόμενη προθεσμία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το