Τοπικά

Αναστάτωση στους εμπόρους του Βόλου – Άγνωστοι ζητούν χρήματα απειλώντας με πρόστιμα

αγορά
Τηλεφωνήματα από αγνώστους που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι της Ένωσης Εμπόρων και ζητούν την καταβολή 35 ευρώ, προκαλούν αναστάτωση στον εμπορικό κόσμο του Βόλου. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι επιτήδειοι απαιτούν τα 35 ευρώ προειδοποιώντας τους καταστηματάρχες ότι σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα λόγω οφειλών που ισχυρίζονται ότι έχουν. Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες οι άγνωστοι τηλεφωνούν στα υποψήφια θύματα τους με απόκρυψη αριθμού.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου αντέδρασε άμεσα και με ανάρτησή του στο Facebook o πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Τσέλιος εφιστά την προσοχή των συναδέλφων του, με την εξής ανάρτηση:
ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!!!! όποιος επαγγελματίας δεχθεί τηλ. από ένωση εμπορων να καταβάλει χρήματα, γιατί θα έχει πρόστιμο!!!!!! να επικοινωνήσει αμέσως με το σύλλογο 24210-25479 & 24210-22366
Σύμφωνα με το πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου “Ένωση Εμπόρων” δεν υφίσταται. Ο ίδιος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα από τα πολλά κόλπα που κατά καιρούς σκαρφίζονται κάποιοι αετονύχηδες προκειμένου να βγάλουν εύκολα χρήματα απο ανυπεράσπιστους πολίτες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το