Τοπικά

Ανασχηματισμός: Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό ο Τριαντόπουλος

Αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου. Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος-Γεώργιος Σκέρτσος αναλαμβάνει Υπουργός Επικρατείας, με τις ίδιες αρμοδιότητες.

Ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Χρήστος Τριαντόπουλος αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές.

Τριαντόπουλος : Δύσκολο το έργο , μεγάλη η τιμή

Ο υφυπουργός στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστος Τριαντόπουλος τόνισε πως είναι «δύσκολο το έργο, είναι μεγάλη τιμή από τον πρωθυπουργό, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε όλοι μας, με συντονισμό και εργασία. Πολύ δουλειά και εργασία, τίποτα άλλο».

«Μεγάλη τιμή και ευθύνη η εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πρόσωπό μου. Το έργο απαιτητικό. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς. Εργασία και συνεργασία με όλους για τους τόπους μας και τα δάση μας», είπε.

Συγχαρητήρια απέστειλαν στον κ. Χρήστο Τριαντόπουλο  η υφυπουργός κ. Ζέττα Μακρή και  οι βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγ. Χατζηκυριάκος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. . Σωκράτης Αναγνώστου, οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες της Σκιάθου, Επιμελητήρια, δήμαρχοι κλπ.

Ο έως σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ιωάννης Οικονόμου αναλαμβάνει Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Στη θέση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου παραμένει η Αριστοτελία Πελώνη.

Ο έως σήμερα Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιος Στύλιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη θέση του Ιωάννη Οικονόμου.

Ο έως σήμερα Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Θεόδωρος Λιβάνιος αναλαμβάνει Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στη θέση του Γεώργιου Στύλιου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το