Τοπικά

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον πεζόδρομο Βελεστίνου

7f202da4-0870-4921-82f7-578e71749175

Την έναρξη της εορταστικής περιόδου σηματοδότησε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, το Σάββατο, στον κατάμεστο Πεζόδρομο του Βελεστίνου, όπου μικροί και μεγάλοι έδωσαν δυναμικό παρόν έχοντας την ευκαιρία να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο άναψε και ο ουρανός φώτισε.
Παρά το τσουχτερό κρύο, ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και αγκάλιασε με ιδιαίτερη θέρμη την εκδήλωση. Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν, η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου, τα παιδιά από την χορωδία μουσικής των ΚΔΑΠ και το τμήμα ρυθμός και κίνηση των ΚΔΑΠ με το χορευτικό δρώμενο «Νεράιδες των Χριστουγέννων» που ανέλαβαν να διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους ενώ μικροί και μεγάλοι εντυπωσιάστηκαν από τον όμορφο στολισμό.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι  Αργύρης Κοπάνας, Γεώργιος Κίτσιος και Δημήτριος Λουφόπουλος, η αντιδήμαρχος Βόλου Μίνα Καλογήρου, οι οποίοι απηύθυναν και χαιρετισμό με ευχές στους δημότες Ρήγα Φεραίου.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Δημ. Νασίκας συνοδεία Αντιδημάρχων και συνεργατών του επισκέφθηκε τα καταστήματα του πεζόδρομου προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους επιχειρηματίες της πόλης του Βελεστίνου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το