Αθλητισμός

Ανανέωση συνεργασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου με Μούμογλου, Καραμήτσο, Ίλτσογλου

Η Διοικούσα επιτροπή της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αντώνη Μούμογλου, Δημήτρη Καραμήτσο και Θοδωρή Ίλτσογλου.

Σε δηλώσεις τους οι αθλητές ανέφεραν:

Αντώνης Μούμογλου: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για μια ακόμα χρονιά στην ομάδα μας, τον Ολυμπιακό Βόλου, έτοιμος, μαζί με τους συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε από την περσινή χρονιά, που σταμάτησε απότομα. Καλή σεζόν να έχουμε, με υγεία και επιτυχίες, τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Δημήτρης Καραμήτσος: «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που δείχνει για μία ακόμα χρονιά στο πρόσωπο μου και εύχομαι να είμαστε υγιείς ώστε να φτάσει η ομάδα στους στόχους της. Νομίζω πως τη χρόνια που πέρασε δεν προλάβαμε να δείξουμε το πρόσωπο και την δυναμικότητα μας, όπως έπρεπε. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει διακοπή του πρωταθλήματος στα 20 και πλέον χρόνια που παίζω. Η νέα χρόνια θα είναι διαφορετική, αφού δεν ξέρουμε ακόμα πως θα διεξάγονται οι αγώνες».

Θοδωρής Ίλτσογλου: «Η απόφαση για εκ νέου συνεργασία με τον Ολυμπιακό ήταν σχεδόν άμεση. Η Διοίκηση μου ξεκαθάρισε το πλάνο της και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός αλλάζει σελίδα και πηγαίνει σε έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας στόχο να κυνηγήσει και την άνοδο στη Β’ Εθνική. Θέλουμε, επίσης, να αναδείξουμε νέα παιδιά, που θα έχουν όρεξη για δουλειά και βλέψεις για την αυριανή μέρα. Οι ομάδες της Μαγνησίας έχουν ενισχυθεί και περιμένουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, παρά την άνοδο πάρα πολλών συλλόγων. Εύχομαι υγεία σε όλους μας και πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το