Αθλητισμός

Αναμέτρηση Ολυμπιακού – Γυμναστικού Συλλόγου το Σάββατο στο ΕΑΚ Βόλου

Με το παιχνίδι απέναντι στον Γ.Σ. Βόλου, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα Α1 ΕΣΚΑΘ, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου για την κατάληψη μιας εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στα PLAY OFFS για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το προπονητικό δίδυμο των Καπουρνιώτη – Μπορίνου θα συνεχίσει στο πάγκο της ομάδας έως το τέλος των υποχρεώσεων της.

Στις προπονήσεις, οι οποίες άρχισαν τη Δευτέρα επανήλθε και ο Θωμάς Γεωργίου, μετά τον τραυματισμό του, έτσι η ομάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να παραταχθεί πλήρης στον αγώνα που θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω πορεία της στο πρωτάθλημα.

«Φυσικά γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί η νίκη μας και η διαφορά των 3 πόντων που ηττηθήκαμε στον αγώνα του Α΄ Γύρου καθώς και οι νίκες μας με το Διμήνι και τους Νέους Αθλητές, αλλά χρειάζεται και μια ήττα ακόμη από το ΓΣ Βόλου», τονίζει η διοίκηση του Ολυμπιακού και διαβεβαιώνει ότι «οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας θα προσπαθήσουν να κάνουν αυτό που απαιτείται. «Στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο ενώ θα μας δοθεί και η δυνατότητα να διαπιστώσουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ», επισημαίνει χαρακτηριστικά η διοίκηση.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ήδη από τις 14 Φεβρουαρίου 2017 είχε αποστείλει έγγραφο στην ΕΣΚΑΘ με το οποίο ζητούσε την αναβολή του πρωταθλήματος μέχρις ότου διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ΓΣ Βόλου-Νικη Βόλου και ακόμη αναμένει απάντηση από την διοργανώτρια αρχή.

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας σ΄αυτόν τον κρίσιμο, μέχρι τον επόμενο, αγώνα. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι δυνατός σε όλα τα επίπεδα, έχει χιλιάδες φιλάθλους, έχει στόχους και θα είναι πάντα παρών και πρωταγωνιστής. Οψόμεθα εις Φιλίππους!!!!», τονίζει με νόημα η διοίκηση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το