Αθλητισμός

Αναμένονται ανακοινώσεις στη Νίκη

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης σε συνεργασία με το προπονητικό επιτελείο σχεδιάζει το ρόστερ της νέας περιόδου, ενώ νέες ανακοινώσεις αναμένονται από Δευτέρα. Οι πρώτες θα αφορούν παίκτες της περσινής ομάδας, που συμφώνησαν για την παραμονή τους. Οι έφηβοι της Νίκης στο πόλο δίνουν τη δική τους μάχη στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Δεν είχαμε χθες κάποια ανακοίνωση από πλευράς Νίκης και έτσι το μόνο δεδομένο έχει να κάνει με το προπονητικό τιμ για την σεζόν 2017-18 με τον Στέφανο Ξηροφώτο και τον Φάντζιο Μπούις να έχουν το… τιμόνι και τους Χρήστο Κοντοβά και Ανδρέα Γεωργίου να είναι οι άμεσοι συνεργάτες τους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου αδρανεί. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Καθημερινά συνεργάζεται με το τεχνικό επιτελείο και από κοινού σχεδιάζεται το ρόστερ που θα είναι υψηλού επιπέδου για τα δεδομένα της κατηγορίας, αφού η Νίκη είναι «καταδικασμένη» να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο. Αυτό, εξάλλου, επιτάσσει η μεγάλη της ιστορία, αλλά και ο κόσμος που την ακολουθεί σε όλα τα γήπεδα ανά την Ελλάδα.

Είναι, λοιπόν, απολύτως λογικό που οι φερόμενοι ως μεταγραφικοί στόχοι είναι παίκτες εγνωσμένης αξίας. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Νίκης προσπαθούν να φέρουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές που έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα της και έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. Αν τα καταφέρουν θα έχουν πετύχει διπλό στόχο. Αφενός μεν θα ενισχυθεί η Νίκη, αφετέρου δε οι νέοι παίκτες δεν θα έχουν πρόβλημα να προσαρμοστούν εύκολα, καθώς γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον σύλλογο.

Όπως γράψαμε και χθες στο στόχαστρο είναι παίκτες, όπως ο Άγγελος Βέρτζος, ο Γρηγόρης Κυζιρίδης και ο Χρήστος Τζιώρας. Ειδικά για τον τελευταίο πρέπει να πούμε πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο «παίζει» το όνομά του, ίσως επειδή είναι και ο πιο αγαπημένος της κερκίδας με το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου. Μία πιθανή επιστροφή του στη Νίκη θα σήκωνε θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων.

Πάντως, στη Νίκη δεν βιάζονται. Θεωρούν ότι ο χρόνος είναι αρκετός και έτσι η επόμενη ανακοίνωση θα έλθει στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας, δηλαδή την Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη. Η ανακοίνωση αυτή θα αφορά παίκτες από το περσινό έμψυχο δυναμικό που θα έχουν ανανεώσει τη συνεργασία με τον σύλλογο. Μέσα σε αυτούς αναμένεται να είναι τελικά ο Παρασκευαΐδης, αλλά και οι Δημολιός, Αλεξανδρής, Παπαδήμας, Βέργος. Πιθανότατα και ο Μέτσε με τον Μαλακασιώτη.  

Φυσικά σίγουρη είναι και η παραμονή των νεαρών Ράπτη, Βουρδάκη, Ματθαίου και Τσιανάκα. Εξάλλου, οι παίκτες αυτής της «φουρνιάς» αποτελούν και το μέλλον της Νίκης.

Ο Βάτσος μαρκάρει αντίπαλο στον χθεσινό αγώνα πόλο των εφήβων με τον Εθνικό

 

Μία ισοπαλία και μία ήττα οι έφηβοι του πόλο

Μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός των εφήβων της Νίκης στις δύο πρώτες αγωνιστικές της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο, που φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρεμιέρα οι «κυανόλευκοι» έχασαν από τον πανίσχυρο Ολυμπιακό με 14-5. Τα οκτάλεπτα ήταν 0-4, 3-2, 1-6, 1-2, ενώ τα γκολ της Νίκης πέτυχαν οι Γλούμης 3, Κανάκης, Βάτσος.

Χθες το πρωί η Νίκη αναδείχθηκε ισόπαλη 9-9 με τον Εθνικό Πειραιώς σε ένα ματς με έντονο σασπένς. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γκανάτσιος 2.14 πριν το φινάλε. Τα οκτάλεπτα ήταν: 1-2, 4-3, 2-2, 2-2 και τα βολιώτικα γκολ σημείωσαν οι: Γλούμης 4, Παπαδημητρίου 3, Γκανάτσιος, Καραγκούνης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Καναντέρ έριξε τόνους νερού σε ξενοδοχείο κατά της διάρκεια άσκησης

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Ακτή Ελιάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής, όταν καναντέρ έκαναν ρίψεις νερού,…

29 Μαΐου 2024

Απίστευτο ατύχημα για παρουσιάστρια: Κατάπιε μύγα ενώ προλόγιζε είδηση!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το ατύχημα που είχε παρουσιάστρια στις ΗΠΑ. Η δημοσιογράφος Vanessa…

29 Μαΐου 2024

Συνελήφθη στην Καλαμπάκα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, χθες (28-05-2024) το απόγευμα στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων, ένας αλλοδαπός,…

29 Μαΐου 2024

To Μαζί για το Παιδί και η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αγκαλιάζουν 107 οικογένειες πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία

Το Μαζί για το Παιδί με την ευγενική δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, ανέλαβαν πρωτοβουλία…

29 Μαΐου 2024

Ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών: Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου

Αναρτήθηκε χθες, Τρίτη 28 Μαΐου 2024, σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Κλιματικής…

29 Μαΐου 2024

Έρευνες στο σπίτι και τα γραφεία εργαζόμενου στο Ευρωκοινοβούλιο – Ενδείξεις για προώθηση ρωσικής προπαγάνδας

Στο στόχαστρο της ομοσπονδιακής δικαστικής αστυνομίας των Βρυξελλών βρέθηκε ένας εργαζόμενος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι…

29 Μαΐου 2024