Αθλητισμός

Ανακοινώθηκε το προπονητικό τιμ για τις ομάδες βόλεϊ της Αργούς – Ανανέωσαν Σταθόπουλος και Τιρτιράκης

Το προπονητικό τιμ της νέας περιόδου γνωστοποίησε η Αργώ, για τις ομάδες γυναικών και ανδρών που θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα βόλεϊ της Α2 και Β’ Εθνικής αντίστοιχα. Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος παραμένει στο «τιμόνι» των γυναικών και ο Λευτέρης Τιρτιράκης σε αυτό των ανδρών. Επίσης, βοηθός στις γυναίκες θα είναι ο Κώστας Φουρκιώτης, ενώ την ακαδημία αναλαμβάνουν η Ηλιάνα Γιαννετάκη και η Ιωάννα Παρισάκη.

Η Αργώ εξέδωσε και ανακοινώσεις για καθένα από τα μέλη του προπονητικού τιμ. Αναλυτικά:
Για τον Βαγγέλη Σταθόπουλο:

«Ο προπονητής των μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλης Σταθόπουλος αναλαμβάνει για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο να οδηγεί την γυναικεία ομάδα της Αργούς. Ο έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΦΑ ΑΠΘ με ειδικότητα πετοσφαίρισης (Β) και κωπηλασίας (Α). Επίσης είναι απόφοιτος Οικονομικών και Ασφαλιστικών του Middlesex university Bachelor of arts. Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως προπονητικής Α’ κατηγορίας της ΓΓΑ και Γ’ κατηγορίας στο μπιτς βολεϊ. Είναι απόφοιτος της Σχολής Διαιτησίας Πετοσφαίρισης ΣΥΔΠΕΠΕ.
Η επαγγελματική πορεία ξεκίνησε το 1987 όπου έως το 1991 διετέλεσε ως προπονητής στον ΜΑΣ Ολυμπιακός Κυμίνων (Μακεδόνες Αξιού). Από το 1993 έως το 1997 ανέλαβε προπονητής στη Νίκη Βόλου. Το 1998 ανέλαβε ως προπονητής της ΕΟΠΕ στο πρόγραμμα «Πυρήνες» ήταν συνεργάτης προπονητής στις Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ με πολλές και σπουδαίες διακρίσεις. Κάποιες από αυτές είναι χρυσό και χάλκινο μετάλλιο σε πανευρωπαϊκό και 5 χρυσά βαλκανικά. Το 2004 ήταν υπεύθυνος αγωνιστικών χώρων μπιτς βόλεϊ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 2007 ήταν ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου Αργώ Βόλου και ανέλαβε τα αγωνιστικά τμήματα. Το 2014-15 εκτελεί χρέη Β’ Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική κορασίδων και το 2016’ Β Ομοσπονδιακού προπονητή στην Εθνική νεανίδων.
Το όνομα του συνώνυμο της επιτυχίας αφού έχει γράψει 16 διεθνείς κορυφαίες διακρίσεις στο μπιτς βόλεϊ και 14 διακρίσεις στη σάλα με κορυφαία αυτή της περσινής αγωνιστικής περιόδου την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ελλάδας θα είναι για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας, και των ομάδων νεανίδων, κορασίδων του συλλόγου μας και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα είναι μια χρονιά μεγάλης επιτυχίας».

Για τον Λευτέρη Τιρτιράκη:

«Στο τιμόνι του ανδρικού τμήματος και 2ος προπονητής στην γυναικεία ομάδα της Αργούς ο Λευτέρης Τιρτιράκης. Ο προπονητής Λευτέρης Τιρτιράκης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Πρίστινα με ειδικότητα πετοσφαίρισης. Κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι μέλος του ΣΕΠΠΕ. Έχει αγωνιστεί ως αθλητής στον Γ.Σ Βόλου και ήταν μέλος το 1985 των κλιμακίων προεθνικών ομάδων βόλεϊ παίδων Θεσσαλίας. Σαν αθλητής διακρίθηκε με την ομάδα παίδων του Γ.Σ Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με την 3η θέση και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων με την 3η θέση και ήταν παίκτης της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. Βόλου.
Ως προπονητής ξεκίνησε με την ομάδα παίδων του Γ.Σ Βόλου και στην συνέχεια ανέλαβε και την ανδρική ομάδα. Συνεργάστηκε με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου στα προγράμματα βόλεϊ και Νίκη Βόλου στο τμήμα βόλεϊ.
Το 2018 ανέλαβε το αντρικό τμήμα της Αργούς και σημείωσε μεγάλες επιτυχίες με μεγαλύτερη την είσοδο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ομάδας των εφήβων που στέφθηκαν και πρωταθλητές Κεντρικής Ελλάδος την περσινή αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα ασκούσε καθήκοντα 2ου προπονητή στην γυναικεία ομάδα της Αργούς και στις ομάδες κορασίδων-νεανίδων.
Για την φετινή αγωνιστική περίοδο ο Λευτέρης Τιρτιράκης αναλαμβάνει όλο το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας και θα έχει τα καθήκοντά του 2ου προπονητή στην γυναικεία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ευχόμαστε στον Λευτέρη να γράψει και φέτος πολύ μεγάλες επιτυχίες».

Για τον Κώστα Φουρκιώτη:

«Η πολλή μεγάλη αγάπη του και η έντονη ενασχόληση με το άθλημα ώθησε την διοίκηση της Αργούς -μετά από πρόταση του Βαγγέλη Σταθόπουλου προπονητή της γυναικείας ομάδας- να προωθήσει τον Κωνσταντίνο Φουρκιώτη στην θέση του βοηθού προπονητή.
Ο Κώστας έμπειρος αθλητής αφού είναι από τους παλαιότερους στον σύλλογό μας κατείχε την περσινή αγωνιστική περίοδο την θέση του στατιστικολόγου στις ομάδες γυναικών, νεανίδων, κορασίδων. Φέτος εκτός από τα στατιστικά των αγώνων θα δίνει το «παρών» σε όλες τις προπονήσεις αφού αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή και γίνεται το δεξί χέρι των Σταθοπούλου, Τιρτιράκη. Ευχόμαστε στον Κώστα να έχει μια δυνατή χρόνια και πολλές επιτυχίες στον νέο του ρόλο».

Για την Ηλιάνα Γιαννετάκη:

«Για ακόμη μια χρονιά Η Ηλιάνα Γιαννετάκη αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στον σύλλογό μας. Η Ηλιάνα θα έχει υπό τον έλεγχό της τα τμήματα ακαδημιών του προπονητικού κέντρου του 2ο Γυμνασίου Βόλου. Η πολύπειρη αθλήτρια είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως προπονητικής και ξεκίνησε την προπονητική της καριέρα το 2011 από την Α.Ε. Γκράβας στην Αθήνα. Συνέχισε στον Πήγασο Πολίχνης και τα τελευταία τρία χρόνια είναι στον σύλλογό μας όπου έχει αναλάβει τμήματα των ακαδημιών. Αγαπημένη προπονήτρια των παιδιών η Ηλιάνα χαρακτηρίζεται από την μεταδοτικότητα της και την μεθοδική εκμάθηση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες παιδιών που αποτελούν και το μέλλον του συλλόγου μας».

Για την Ιωάννα Παρισάκη:

«Το όραμα του συλλόγου μας και κατ’ επέκταση η ανάγκη μας να υπηρετούμε το άθλημα και να προσφέρουμε στα παιδιά της πόλης μας την δυνατότητα να αθλούνται και να μαθαίνουν βόλεϊ από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου μας συνεχίζεται. Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι η σπουδαία αθλήτρια και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα πετοσφαίρισης Ιωάννα Παρισάκη αναλαμβάνει χρέη προπονήτριας στις ακαδημίες μας. Η Ιωάννα θα έχει υπό τον έλεγχό της τα τμήματα ακαδημιών του συλλόγου μας στο γυμναστήριο του 4ου Λυκείου Βόλου και θα αναλάβει και το τμήμα μπιτς βόλεϊ τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Ιωάννα είναι μια αθλήτρια με εξαιρετικά γεμάτο επιτυχίες βιογραφικό που είναι έτοιμη να μεταδώσει στις καινούριες αθλήτριες των ακαδημιών μας με πολλή όρεξη και αγάπη για το άθλημα. Αποτελεί σπουδαία προσθήκη στο προπονητικό τιμ του συλλόγου μας. Ευχόμαστε στην Ιωάννα καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Επίκαιρο

Με ένα επίκαιρο - χρονικά - αστεϊσμό, σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τον μικρό αριθμό…

23 Νοεμβρίου 2023

Αξιοπρεπής

Για τα δεδομένα της συμμετοχής του κόσμου στις εκάστοτε κινητοποιήσεις, η χθεσινή συγκέντρωση των ελεύθερων…

23 Νοεμβρίου 2023

Super Black Friday προσφορές έως και 80% φθηνότερα στο Fashion City Outlet – Ανοιχτά αυτή την Κυριακή

Από τις 20 έως τις 27 Νοεμβρίου η γιορτή των προσφορών  που ζούμε καθημερινά στο…

23 Νοεμβρίου 2023

Δυναμικά

Με προσυγκέντρωση στα δικαστήρια και κάθοδο στην πλατεία Αγίου Νικολάου οι δικηγόροι με την υψηλή…

23 Νοεμβρίου 2023

Ορθοπαιδικές παθήσεις

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟΣΚΟΠΗΣΗ ; Σήμερα, οι περισσότερες ενδαρθρικές παθήσεις και κακώσεις του μυοσκελετικού, που παλαιότερα…

23 Νοεμβρίου 2023

Ο Μητσοτάκης έλαβε… κασσελάκι: Το απρόσμενο δώρο που του έδωσε κάτοικος στα Καμένα Βούρλα

Ένα διαφορετικό δώρο δέχτηκε από έναν κάτοικο στα Καμένα Βούρλα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Σας…

23 Νοεμβρίου 2023