Ανακοίνωσης της “Ενωτικής Κίνησης” για τις εκλογές στο Νοσοκομείο

Η “Ενωτική Κίνηση” ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό στις πρόσφατες εκλογές του Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση:

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής επιτροπής στον σύλλογό μας καθώς και εκπροσώπων σε δευτεροβάθμια όργανα και στην Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους δεκάδες συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και αγνόησαν το βάρβαρο των συκοφαντιών και των ψεμάτων εναντίον μας από την παράταξη του κ.Μηνδρινού .

Η δεύτερη θέση σε όλα τα όργανα αλλά και η πλειοψηφία στην Επιτροπή Υγιεινής και ασφάλειας μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με πίστη και συνέπεια στα ιδανικά και τις αξίες μας χωρίς κηδεμόνες και χωρίς εξαρτήσεις από διοικήσεις, Βουλευτικά γραφεία και κόμματα .

Επίσης οφείλουμε μερικές σύντομες απαντήσεις στους επαγγελματίες Γκεμπελίσκους των δικαίων εκπροσώπων που συνεχίζουν ακόμα και τώρα λίγες μέρες μετά τις εκλογές την κατασυκοφάντισή μας και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Πρώτον: Σε ότι αφορά τον αποκλεισμό των συμβασιούχων από τις εκλογές την ευθύνη φέρει ακέραια η παράταξη των Δικαίων Εκπροσώπων που προσπάθησε με αδιαφανείς διαδικασίες και επιλεκτικές εγγραφές να αλλοιώσει το αποτέλεσμα των εκλογών. Η γραμματέας του συλλόγου εξ άλλου και μέλος της παράταξής τους αναφώνησε μπροστά σε όλους μας πριν μας σιχτιρίσει την ώρα που ανακοινώνονταν τα τελικά αποτελέσματα για το Δ.Σ. ότι αν ψήφιζαν και οι συμβασιούχοι θα έβαζαν και το κερασάκι στην τούρτα. Είναι προφανές λοιπόν πόσο πολύτιμα κερασάκια θεωρούσαν αυτούς τους συναδέλφους και ποιος μεθόδευσε δολοπλοκίες.
Δεύτερον: Σε ότι αφορά την προσπάθεια των δικαίων εκπροσώπων να κρύψουν τις κομματικές τους σχέσεις και εξαρτήσεις, καθώς διατείνονται ότι ουδέποτε είχαν κομματικό χρώμα, μήπως μπορούν να εξηγήσουν στους συναδέλφους τι γύρευε γνωστός συνδικαλιστής του Σύριζα από νοσοκομείο των Αθηνών στις 6:30 το πρωί μέσα στην αίθουσα που θα διεξαγόταν η ψηφοφορία; Εμείς πάντως όταν τον ρωτήσαμε μας είπε ότι ήρθε να στηρίξει την παράταξή του. Το ίδιο καταλάβαμε και λίγη ώρα αργότερα από την μεγάλη εγκαρδιότητα των δικαίων με τις δύο γραμματείς γνωστού Βουλευτικού γραφείου της Νέας Δημοκρατίας. Όλως τυχαία στέλεχος από το ίδιο Βουλευτικό γραφείο είχε συγγενικό του πρόσωπο υποψήφιο στους Δίκαιους Εκπροσώπους.
Είναι προφανές πλέον πως τα κόμματα κουράστηκαν από τους κομματικούς συνδικαλιστές και ψάχνουν για ανεξάρτητους τύπου Μηνδρινού.
Τρίτον: Δεν είναι μόνο άθλιο και συκοφαντικό είναι και ανήθικο να λένε για την παράταξή μας ότι η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της είναι προϊόν πιέσεων προς συναδέλφους.
Όλοι όσοι γνωρίζουμε πρόσωπα και καταστάσεις ξέρουμε πώς συγκροτήθηκε το ψηφοδέλτιο του κ. Μηνδρινού πλην της υποψήφιας συζύγου του που είναι προϊόν έρωτος.
Θα του συστήναμε λοιπόν να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Ούτε μοιάζουμε ούτε ταιριάζουμε ευτυχώς. Εξ άλλου υποψήφιο άλλης παράταξης κυρία της δικής του απείλησε τηλεφωνικά όπως μάθαμε.

Τέλος πραγματικά προκαλεί γέλιο η έκφραση στην ανακοίνωσή τους ότι την ώρα της καταμέτρησης των ψήφων μοναδική τους αγωνία ήταν αν οι συνάδελφοι είχαν κατανοήσει τον αγώνα που έκαναν τα τελευταία χρόνια για να αποκτήσει ο σύλλογος οικονομική αξιοπρέπεια. Δεν ξέρουμε αν ο σύλλογος απόκτησε τελικά οικονομική αξιοπρέπεια εκείνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο κ. Μηνδρινός στα μάτια μας έχει χάσει την συνδικαλιστική του αξιοπρέπεια από την στιγμή που ο έλεγχος των οικονομικών του συλλόγου έγινε από τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής κατά μόνας και χωρίς την παρουσία της ταμία του συλλόγου όπως παραδέχθηκε και η ίδια στην εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.