Τοπικά

Ανακοίνωση του Διοικητή του “Αχιλλοπουλείου” για τον αριθμό των γιατρών στο Νοσοκομείο Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διοικητής του “Αχιλλοπουλείου” Ιωάννης Ντόκος σχετικά με τον αριθμό των γιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διοικητή του Νοσοκομείου:

“Κατόπιν δημοσιεύματος σε τοπική εφημερίδα και προς ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για την αποτύπωση της πραγματικής εικόνας, σας γνωρίζουμε ότι στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ» η δύναμη των ιατρών Ε.Σ.Υ. κατά το μήνα Οκτώβριο 2021 είναι κατά 13 άτομα περισσότεροι σε σχέση με το έτος 2020. Στο σύνολο δε (μαζί με ειδικευόμενους και επικουρικούς ) υπηρετούν 10 ιατροί περισσότεροι σε σχέση με το έτος 2020.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν προκηρυχτεί για το έτος 2020: 14 θέσεις το μήνα Φεβρουάριο και 2 θέσεις το μήνα Σεπτέμβριο και για το έτος 2021: 13 θέσεις το μήνα Φεβρουάριο και 6 θέσεις το μήνα Σεπτέμβριο. Συνολικά προκηρύχθηκαν 35 θέσεις ιατρών.

Αναφορικά με το Νοσηλευτικό προσωπικό η δύναμή του κατά το μήνα Οκτώβριο 2021 αριθμεί 46 άτομα περισσότερα σε σχέση με το έτος 2020.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μέριμνα και πρόνοια από τη Διοίκηση για την ενίσχυση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το