Τοπικά

Ανακοίνωση της “Συμμαχίας για τον Βόλο”

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «Συμμαχία για τον Βόλο» αναφέρει»:
«Για νέα προβοκάτσια με σκοπό τον εκφοβισμό και τη δημιουργία κλίματος έντασης στον δρόμο προς την κάλπη, καταγγέλλει τον συνδυασμό του Αχ. Μπέου, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος, με αφορμή τη σημερινή επιστολή του απερχόμενου δημάρχου προς τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη. Ο κ. Παπαπέτρος σημειώνει σε δήλωσή του ότι η ενέργεια αυτή, που έρχεται μετά την επιστολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και Εφετών Λάρισας, αποδεικνύει τον πανικό που διακατέχει την παράταξη Μπέου για την εκλογική του αποτυχία.
Η δήλωση του κ. Παπαπέτρου:
Ο συνδυασμός του απερχόμενου δημάρχου Βόλου, συνεχίζοντας τις προβοκατόρικες ενέργειες με σκοπό τον εκφοβισμό και τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, απέστειλε σήμερα στον Υπουργό Παιδείας κ. Πιερακάκη επιστολή, αναφέροντας ότι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί του συνδυασμού μας διανέμουν ψηφοδέλτια, εντός των σχολικών συγκροτημάτων, σε ψηφοφόρους μαθητές. Αποφεύγοντας βέβαια πάλι, επειδή ακριβώς τίποτα απ’ αυτά δεν συμβαίνει, να κατονομάσουν τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μας που δήθεν προβαίνουν σ’ αυτές τις ενέργειες. Όπως και προχθές, που απηύθυναν επιστολή στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και Εφετών Λάρισας, ισχυριζόμενοι ότι δικαστικοί αντιπρόσωποι φιλικά προσκείμενοι σε μένα προτίθενται να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, ακυρώνοντας ψηφοδέλτια του συνδυασμού τους. Και πάλι όμως χωρίς αναφορά σε ονόματα.
Η κοινοποίηση επιστολών σε δημόσιες αρχές και υπηρεσίες, χωρίς παράθεση κανενός αποδεικτικού στοιχείου που να υποστηρίζει τις καταγγελίες, εκτός ότι συνιστά σαφέστατη συκοφαντική δυσφήμηση, καταδεικνύει και την πραγματική βούληση αυτών που προβαίνουν σ’ αυτές τις ενέργειες. Που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία κλίματος έντασης και δικαιολόγησης της εκλογικής τους αποτυχίας. Η οποία είναι βέβαιη και αποδεικνύεται από τον πανικό τους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το