Τοπικά

Ανακοίνωση της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ για τις εγγραφές δικαιούχων του προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

 

Σε ανάρτηση της η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε ότι τα οριστικά αποτελέσματα δικαιούχων του προγράμματος προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών περιόδου 2023-2024 έχουν ολοκληρωθεί.

Ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ και να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις 28/8/23, ημέρα Δευτέρα από τις 7:00πμ.
Προτεραιότητα στις εγγραφές θα δοθεί σύμφωνα με την ολοκλήρωση της συμπλήρωσης της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επίσης προτεραιότητα θα δοθεί σε ενδιαφερόμενους πολίτες δικαιούχους του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2023-2024» που κατέχουν Voucher.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν επίσης να απευθύνονται και στις δομές της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ (παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠμεΑ), όπου επίσης θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές και οι εργαζόμενοι της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ θα κάνουν για λογαριασμό των ενδιαφερόμενων τη συμπλήρωση της συγκεκριμένης φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Η τελική λίστα των δικαιούχων για εγγραφή στις δομές θα καταρτιστεί με βάση τη σειρά προτεραιότητας, όπως εμφανίζεται από τη συμπλήρωση της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τόσο από αυτούς που συμπλήρωσαν τη φόρμα ηλεκτρονικά μόνοι τους, όσο και απ` αυτούς που ζήτησαν τη συνδρομή του προσωπικού των δομών της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.
Η δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης υπάρχει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων που εργάζονται και δεν είναι εύκολη γι αυτούς η έγκαιρη υποβολή των αιτήσεών τους στις δομές, αλλά και για να διασφαλίζεται με ηλεκτρονικό τρόπο η σειρά προτεραιότητας των αιτούντων, όπως αναφέρει η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, Σοφία Χάλαρη.

Share
Ετικέτες: ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ

Πρόσφατα άρθρα

Sofia Vergara: Η φωτογραφία με το το «σατανικό» ψάρι στο Instagram που έγινε viral

Η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara) μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από την…

21 Δεκεμβρίου 2023

Έπαιξαν άγριο ξύλο για μια… θέση πάρκινγκ

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκαν δύο γείτονες, οι οποίοι μάλωσαν για το παρκάρισμα και πιάστηκαν στα…

21 Δεκεμβρίου 2023

Στo 1ο  Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς η συγγραφέας Δέσποινα Λιαράκου

Στo 1ο  Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Πορταριάς οι Όμιλοι Φιλαναγνωσίας και οι υπεύθυνες κες Χριστοδούλου Κλειώ…

21 Δεκεμβρίου 2023

Πυροβολισμοί στην Πράγα: Ο δράστης του μακελειού σκότωσε 10 και αυτοκτόνησε μόλις η αστυνομία έφτασε στο πανεπιστήμιο

Έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση ενόπλου που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο…

21 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθερος με όρους ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – Η απόφαση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά τη σημερινή απολογία του στον ανακριτή ο νοσηλευτής του…

21 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικες ευχές στο Δημαρχείο Νοτίου Πηλίου

Ευχές για “Καλά Χριστούγεννα” και “Ευτυχισμένο το 2024” αντήλλαξαν σε μια λιτή τελετή σήμερα το…

21 Δεκεμβρίου 2023