Τοπικά

 Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Μαζί για τον Βόλο”: “Έχουμε νικητή για φιγούρα του Πινόκιο στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης μας”

Η δημοτική παράταξη “Μαζί για τον Βόλο” σε ανακοίνωσή της, με αφορμή δηλώσεις του Δημάρχου Βόλου όπου πλήρωσε ο ίδιος την εκδήλωση στο Εκθεσιακό με την Άννα Βίσση αναφέρει:

«Σύμφωνα με την τελευταία δήλωση πόθεν έσχες του Δημάρχου Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε το 2020 (οικονομικό έτος 2019) από κοινού με την πρώην σύζυγό του, εισοδήματα ύψους 44.664 ευρώ, από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και από ακίνητα. Οι καταθέσεις τους στις τράπεζες ανέρχονται σε 23.215 ευρώ και 13.202 δολάρια, επίσης από κοινού. Είναι ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στη Γλυφάδα σε ποσοστό 50%, ενώ διαθέτει ένα αυτοκίνητο 2.987 κυβικών (πάντως όλο με το δημοτικό αυτοκίνητο κυκλοφορεί).

Δεχόμενοι το ορθό της δήλωσης δεν προκύπτει το ότι είναι και τόσο γαλαντόμος, ώστε να πληρώνει και μόνος του την Άννα Βίσση για γλέντια για λίγους και εκλεκτούς φίλους στο Εκθεσιακό. Οι μεγαλόστομες δηλώσεις σχετικά με την πληρωμή της εκδήλωσης από την τσέπη του, μάλλον δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, βάσει της επίσημης δήλωσης του πόθεν έσχες του. Ένα ακόμα, από τα πολλά ερωτήματα που προκύπτουν, είναι η απουσία των μετοχών του ΝΠΣ…

Ο “το πουρμπουάρ μου είναι όλος ο μισθός σου” δήλωνε και περιουσιακή κατάσταση επιπέδου Όλιβερ Τουίστ για τα έτη 2012 και 2013, πριν εκλεγεί Δήμαρχος. Μάλλον τελικά, έχουμε νικητή για φιγούρα του Πινόκιο στο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης μας»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το