Τοπικά

Οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας απαντούν στην Ζωή Κωνσταντοπούλου

 

Σε ανακοίνωση – απάντηση στους χαρακτηρισμούς της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου  αναφέρουν:
Με θράσος και προκλητικότητα, που εκπλήσσουν ακόμη και όταν αναφερόμαστε σε αυτή, η περιβόητη για τις πολιτικο- κομματικές της περιπέτειες Ζωή Κωνσταντόπουλου ήρθε στην όμορφη πόλη μας, απογειώνοντας την γραφικότητα, περίπου σαν “τιμωρός” όσων έκαναν την αποκοτιά να μην συμμορφώνονται στις όχι και τόσο καθαρές και διαυγείς επιδιώξεις της.
Εκφράστηκε προσβλητικά και περιφρονητικά για εμάς επειδή επιθυμούμε να μην δώσουμε συνέχεια στη δικαστική διένεξη με συγκεκριμένους συμπολίτες μας, αφού στο διάστημα που διέρρευσε από την γέννεση της διαφορά μας μέχρι σήμερα όλοι και όλα κρίθηκαν με τις διαφανείς και δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες.
Σε κάθε περίπτωση, ως επαγγελματίες, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, μέλη αυτής της κοινωνίας που υπηρετούμε την πόλη μας με συνέπεια, επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς σε αυτή την γραφική πολιτική φιγούρα και δηλώνουμε ότι δεν θα την ακολουθήσουμε στα καμώματά της. Έχουμε και ως απλοί πολίτες και ως αιρετοί πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθούμε από τα τερτίπια της Ζωής, που φαίνεται ψάχνει με κάθε τρόπο λόγο ύπαρξης στη δημόσια σφαίρα.

Μουλάς Γεώργιος, Καπουρνιώτης Μιχάλης, Ζέρβας Ανδρέας, Χάλαρη Σοφία, Κότογλου Δέσποινα, Μαλαματίνης Απόστολος, Σταυρίδης Θανάσης, Ζαρκάδας Απόστολος, Σαββάκης Αριστείδης, Στεφόπουλος Χρήστος, Θεοδώρου Αθανάσιος, Μποντού-Τοκαλή Γεωργία, Μορφογιάννη Αναστασία, Μπατζιάκας Αναστάσιος, Βλιώρας Γεώργιος, Γανωτής Κωσταντίνος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το